• 9.373.574 stemmen

Geregisseerd door: Eric Appel

Met onder meer: Kevin Hart, John Travolta en Nathalie Emmanuel

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Die Hart

Acteur Kevin Hart is het zat dat hij enkel in komedies gecast wordt en is op zoek naar iets anders. Wanneer Hart de kans krijgt om een spectaculaire film te maken met 's werelds beste actieregisseur, Claude van de Velde, moet hij naar een trainingsfaciliteit voor actiesterren om zich klaar te stomen voor de opnames. Hart krijgt les van Ron Wilcox, de ruigste man in de filmwereld. Wilcox haalt zijn nieuwste leerling door de mangel en verspilt geen tijd om Hart tot nieuwe extremen te dwingen en hem te kneden tot de perfecte held.

avatar van stinissen

Lijkt me vreselijk.

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Ik vind die Kevin Hart eigenlijk wel een grappig mannetje. Dit kan best wat worden, zeker samen met John Travolta. Het kan ook grandioos misgaan, maar ik kijk er toch wel naar uit.

avatar van davey400

davey400

stinissen schreef:

Lijkt me vreselijk.

Is die anderhalve ster op basis van het bekijken van de film, of op basis van wat je verwacht van de film?

avatar van stinissen

davey400 schreef:

hij was eigenlijk nog slechter als ik dacht met de meest vreselijke humor en ik ben al.geen komedie fan.

avatar van kix911

kix911

Geen fan van Comedy maar heb er toch wel aardig om kunnen lachen. Wat mij betreft een leuke actie komedie met de nodige zelfspot en een flinterdun verhaal. Leuk voor als je een 1,5 uur niks te doen hebt.

avatar van Fikret8

Fikret8

Lijkt me zo'n foute low-key parodie in de trend van Plump Fiction, 2001: A Space Travesty, Stan Helsing, The Silence of the Hams en de porno versie Glad-he-ate-her. Rijp voor de flop 100

avatar van The Oceanic Six

Ik hou niet van die films waarin acteurs zichzelf spelen. Jean-Claude van Damme deed dit al eens, 1 of 2 jaar geleden Nicolas Cage idem en nu dit weer. Ga normale films maken zeg.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Volgens mij een kortere versie van de TV serie van 2 jaar geleden.

Die Hart - Seizoen 1 (2020)

avatar van peter74

peter74

Dit zijn letterlijk alle afl. van de serie uit 2020 aan elkaar geplakt. Niks nieuws of anders gemonteerd. Heb je de serie gezien, dan kan je dit overslaan.

avatar van schumacher

schumacher

Ik zie de man graag spelen maar dit vondk maar niks.

avatar van Doom4

Doom4

Leuke film, precies wat ik verwacht had.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

peter74 schreef:

Dank!

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

peter74 schreef:

Geldt dat andersom ook? Dat als je deze film gezien hebt, dat je dan de serie kunt overslaan? Scheelt me nogal wat tijd namelijk.

avatar van peter74

peter74

Graaf Machine schreef:

Als je de serie kijkt met 8 min per afl. is het goed te kijken. Alles aan elkaar met 1,5 uur vond ik minder. Misschien ook omdat ik het als eens gezien had natuurlijk. Maar dat is persoonlijk. Als je het één gezien hebt hoef je het ander niet meer te kijken in ieder geval, want het is precies hetzelfde, alleen wat meer aftiteling ertussen bij de serie

avatar van macrobody

macrobody

Mwa, niet echt grappig, dat is meestal een tekortkoming voor een komedie. 2 sterren voor de actie dan maar.

avatar van Collins

Collins

Kevin Hart speelt een gefictionaliseerde versie van zichzelf, die zich vast heeft voorgenomen om de comedy vaarwel te zeggen en actieheld te worden. De film is zoals de titel Die Hart wellicht al doet vermoeden, gewoon een komedie. Een komedie die het actiegenre op de hak neemt. Dat gebeurt knipogend met uit de hand lopende actiescènes, namedropping en cameo’s.

Af en toe is dat best grappig. De zelfspot van Kevin Hart werkt tot op zekere hoogte wel amusant. Voor fans van Hart zal het prettig zijn om gebombardeerd te worden met de typische humor van Hart, die vooral luidruchtig is. Als je van de humor van Hart houdt en er geen probleem mee hebt dat de humor onderhevig is aan herhaling van zetten, zul je je waarschijnlijk kostelijk vermaken.

Eentonig vond ik het. De schreeuwerigheid en aanstellerigheid die de humor van Kevin Hart kenmerkt, is aan mij niet erg besteed. Na een vermakelijke start verging het lachen mij al snel.

avatar van 3316mixer

3316mixer

Leuk als je 6 jaar bent, en net klaar bent met Diego the explorer...

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik dacht dat er inmiddels ook een 2e deel van is, toch? Ik ben niet zo'n comedie liefhebber maar zo nu en dan krijg ik er toch een glimlach van op mijn gezicht. Maar niet vaak.

avatar van Hans Gruber

Hans Gruber

Zeer matige actie comedy. Ik ben geen fan van Hart en deze film bevestigt ook weer waarom dat is. Hij is irrant, schreeuwt veel en is zelden grappig. Geen goede ingrediënten voor een comedy. De actie ging nog wel en Emmanuel en Travolta krikte het niveau van de film nog enigszins omhoog. Voor mij 1,5* waard.

avatar van mrklm

mrklm

Filmversie van de gelijknamige Emmy-genomineerde serie waarin Kevin Hart na zes films als komische sidekick van Dwayne “The Rock” Johnson snakt naar een kans om te bewijzen dat hij een bonafide actiester is. Wanneer de succesvolle actieregisseur Claude van de Velde [Jean Reno] laat weten met hem te willen werken, grijpt hij die kans met beide handen aan. Daarvoor moet hij eerst een bootcamp doorlopen onder begeleiding van Ron Wilcox [John Travolta], die hem plaatst in een omgeving waar de scheidslijn tussen echte en gefingeerde actie haast onzichtbaar is. Zit vol geestige vondsten, waaronder de Kevin Hart-dummy (“O Hell No”) en een bijrol voor Josh Hartnett als Josh Hartnett en Travolta was lange tijd niet zo goed en in zijn element. Maar scenaristen Tripper Clandy en Derek Kolstad overspelen hun hand in het laatste half uur met te veel plotwendingen, mogelijk omdat ze geen betere manier konden verzinnen om tot een speelduur van 90 minuten te komen. Zeker een kijkje waard en stukken beter dan het vervolg: Die Hart: Die Harder.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Slecht.

Kevin Hart schreeuwt zich zoals vanouds een weg doorheen z'n eigen film. Zijn eigen persona is helaas niet van die aard dat ik dat een geweldige kapstok vind om een film aan op te hangen. Het heeft ook totaal geen toegevoegde waarde, want hij had zonder enig probleem een fictief karakter kunnen vertolken - het zou geen verschil gemaakt hebben. Grappig is het verder ook zelden tot nooit. Snel vergeten dus.