• 9.372.513 stemmen

Geregisseerd door: Laura Murphy

Met onder meer: Nicole Byer, Andrew Lewis Caldwell en Kathy Griffin

Plot Cursed Friends

"Scariest. Movie. Ever."

Mikayla, Erica, Josh en Andy speelden in 2002 als kinderen een spel dat hun toekomst voorspelde. Vele jaren later, als ze dertigers zijn, komen ze tijdens Halloween samen. Na een reünie met veel drinken ontdekken de vrienden dat de voorspelde verhalen op verontrustende manieren werkelijkheid beginnen te worden. Ze moeten samenwerken om elkaar te helpen ontsnappen aan het wilde lot dat hun leven op zijn kop heeft gezet - van het krijgen van 100 kinderen met de niksnut van hun woonplaats tot het leiden van een sekte en het trouwen met Joey Fatone van *NSYNC.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Sepiroth

Sepiroth

Je zou zeggen anno 2022 niet slechter kan, maar dit filmpje bewijst het tegendeel. Wat een verschrikkelijke film. Alles wordt ook gekaapt met woke en de humor of horror is ook ver te vinden. Het is dat je geen -5 kan geven.

avatar van Shadowed

Shadowed

Opmerkelijke mix van komedie, fantasy en horror die toch vooral slachtoffer is van de overweldigende hoeveelheid opdringerige grapjes. Het idee achter de film is stukken indrukwekkender dan de uitwerking ervan. Niettemin was ik vooraf verbaasd dat een zender als Comedy Central zich aan een horrorfilm wilde wagen, maar nadat ik de inhoud van de film zag kon ik wel snappen waarom. Eigenlijk is de film voor zeker 80% een komedie, maar na enige tijd raken de personages in paniek en beginnen ze aan een circulaire aaneenschakeling van matige grappen en luide stemvolumes. Dit gaat dusdanig lang door dat de film uiteindelijk vooral een vermoeiende indruk achterlaat die maar geen rem kan vinden. Dat ligt niet aan de acteurs, die doen het allemaal meer dan behoorlijk. Ik denk vooral dat er iemand ontbreekt die ze de richting wijst, want de film blijft vooral veel hangen en dat leidt af van een best veelbelovend concept. Het is jammer want ik had best zin in een vlotte horrorkomedie, maar Cursed Friends is daarbinnen niet de beste optie.