• 9.179.913 stemmen

Muzzle (2023)

Actie / Misdaad | 100 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: John Stalberg Jr.

Met onder meer: Penelope Mitchell en Diego Tinoco

Plot Muzzle

Jake Rosser en zijn politiehond Ace raken in Los Angeles verwikkeld in een vuurgevecht met lokale drugsdealers. Ace wordt getroffen en een ambulancemedewerker weigert de hond te helpen. Jake mishandelt de man en krijgt het bevel om met verlof te gaan. Rouwend om het verlies van zijn partner tracht Jake de identiteit van de schutter te achterhalen. Gedwarsboomd door Interne Zaken, aangevallen in de media en gemuilkorfd door zijn eigen superieuren doet Jake dit op eigen houtje zonder penning. Om een enorme samenzwering te ontmaskeren doet hij beroep op een nieuwe partner: viervoeter Socks. Een gewelddadige hond met tanden van staal en een mysterieus verleden.

avatar van boemboem27

boemboem27

mhaw, gaat wel deze film.

volgens de beschrijving is het een thriiler/actie film.

vindt het zelf meer drama/beetje actiefilm

de gehele film staat in het oa terugvinden van een hond,en het zoeken naar de oorzaak van zijn politiehond

nergens komt het tot goede actie ,en thriller zie ik ook al niet echt in.

redelijke film voor een beetje tijdverdrijf....

had meer "hondenactie" verwacht

kan m ook niet meer waarderen op maar 2,5 ster

avatar van macrobody

macrobody

Ik vond het over het geheel genomen nogal warrig. In eerste instantie denk je dat Ace wordt neergeschoten, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Dan wordt Aaron op non-actief gesteld omdat ie het personeel van de ambulance aanvalt waar wat voor te zeggen valt naar mijn mening.
Verder lijkt het erop dat de politiecommissaris eigenlijk niet wil dat de politie politiewerk doet, maar het liefst de dag doorkomt zonder incidenten. Herkenbaar?
En was dat hoertje op de straat nou ook de eindbazin?
Niveau B-film. Net voldoende.

avatar van teigertje

teigertje

De dvd cover ziet er veelbelovend uit.

Maar na het bekijken van deze film, is de hoofdrol vertolking door Aaron Eckhart gewoon goed, hij speelt prima.

Maar de productie van de film, is echt niet best.

En veelal belabberd camera werk.

Daarom kon hij deze film, ook niet redden.

De aktie is bitter weinig, wel is de dramatiek rondom de honden soms best mooi.

Maar ook dat, heeft geen effect op de film, dat hem naar meer niveau trekt.

Een B film best aardig, maar helaas meer niet.

avatar van Phantasm

Phantasm

Het begin was nogal wel aardig, daarna vond ik de film inzakken, had er meer van verwacht.

avatar van Noodless

Noodless

De film opent goed, maar langzamerhand verzwakt de film door een trage opbouw met vooral de focus op dramatiek. Naar het einde toe komt nog wel wat actie, maar dan is de aandacht al goed verdwenen. Niet dat nu de actie belangrijk is, maar het verhaal weet ook niet echt te boeien. Twijfel tussen een 5 en 6, maar gezien de dramatiek rond de honden en het degelijke acteerwerk van Aaron Eckhart toch een 6/10.

avatar van cor1946

cor1946

Matige film, niet spannend en gezeur over die honden.Slechte dan slecht.

avatar van cor1946

cor1946

cor1946 schreef:

Matige film, niet spannend en de honden.zien er goed uit.Slechte dan slecht.