• 9.375.523 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: John Isberg

Met onder meer: Jenna Kohn, Wyatt Taber en Bishop Stevens

Plot Final Summer

"In 1991 Camp Silverlake opened for the FINAL time."

Het is aan het einde van de zomer van 1991 en de laatste dag van het zomerkamp in Camp Silverlake als het noodlot toeslaat. Die avond, terwijl de begeleiders proberen het kamp voor het seizoen te sluiten, wacht iemand hen op in het donker om wraak te nemen op het nietsvermoedende kamp. Voor ze het in de gaten hebben raken de begeleiders verwikkelt in een gevecht om leven of dood met een gemaskerde moordenaar.

avatar van bart007bond

bart007bond

Hoop dat deze een nl release krijgt, maar ben er bang voor.

avatar van schumacher

schumacher

Zoals verwacht, platte kak.

avatar van joolstein

joolstein

Goed bedoelde Retro-zomerkamp-slasher die helaas in vrijwel alles niet overtuigt. Zo we gaan terug naar de zomer van 1991, Camp Silverlake staat op het punt zijn deuren voor de zomer te sluiten. Voor de laatste keer want er gebeuren te veel 'ongelukken’ Maar omdat een bijlzwaaiende, gemaskerde moordenaar kattenkwaad gaat uithalen moeten alle kampbegeleiders plotseling voor hun leven vrezen. Hoewel de ingrediënten aanwezig zijn, ontbreekt het kloppende hart en wat overblijft is een nogal vlakke horrorfilm die heel weinig doet om je hartslag te verhogen. Tja het mist de charme en venijnigheid voor een werkelijk plezierige kijkervaring. Er zijn veel verwijzingen naar Friday the 13th, echter anders dan de films uit die slasher hoogtijdagen, is het geweld ongewoon minimalistisch. Het lijkt erop alsof de moordenaar gewoon te onhandig was! En dat voor een filmgenre die beroemd is om zijn bloederigheid. Het tweede grote verschil is dat de film volledig seksloos is. Een paar scènes lijken onscherp, waardoor ik me afvraag of de regisseur een vervormde, mistige blik op de setting probeerde vast te leggen of dat het meer een technisch probleem was. Helaas zijn Jasons schoenen iets te groot voor de film van regisseur John Isberg.