• 9.374.123 stemmen

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Katie Holmes

Met onder meer: Katie Holmes, Jim Sturgess en Derek Luke

Plot Alone Together

"A New York lockdown lovestory."

In New York heeft de culinair recensent June een romantisch verblijf geregeld. Bij aankomst blijkt dat ook Charlie, die sinds kort single is, geboekt heeft bij de Airbnb. Terwijl haar vriend thuisblijft omwille van de zorg voor zijn ouders, besluit June in de Airbnb te blijven. Zij en Charlie blijken heel goed overeen te komen.

avatar van mrklm

mrklm

Het is maart 2020 en New York is in volledige lockdown wanneer June [Katie Holmes] de stad verlaat om samen met haar vriend John [Derek Luke] wat ‘quality time’ door te brengen in een B&B. Door de pas ingestelde maatregelen kost het June flink wat moeite om op de plaats van bestemming aan te komen, dus ze is niet al te blij als blijkt dat de B&B dubbel blijkt te zijn geboekt door Charlie [Jim Sturgess]. Min of meer noodgedwongen brengen ze wat tijd samen door. Een ijdel projectje van Holmes die faalt als acteur, regisseur en scenarist van dit onnozele, clichématige prulletje.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11908 berichten

Heerlijke, ontspannen film die rustig voortkabbelt zonder dat er heel veel gebeurt, en die me continu bleef boeien. Mooi in beeld gebracht, dialogen misschien soms wat toneelmatig, verhaal had nog wel iets meer achtergrondinfo kunnen gebruiken maar... het boeide me, het ontspande me, het was fijn. 4,0*