• 9.373.071 stemmen

Genre: Romantiek

Geregisseerd door: A.J. Edwards

Met onder meer: Diane Kruger, Hero Fiennes Tiffin en Sydney Park

Plot First Love

Jim is een laatstejaarsstudent die met hardlopen een studiebeurs probeert binnen te slepen. Als hij Ann ontmoet, vallen ze voor elkaar. Daaropvolgend beleeft hij de hoogte- en dieptepunten van zijn eerste liefde terwijl ze hun aanstaande vertrek naar de universiteit navigeren. Tegelijkertijd worstelen Jims ouders Kay en Glenn met de familiale gevolgen van de financiële crisis van 2008.

avatar van Locutus

Locutus

Best een aardige film, maar ik miste de clou.

avatar van AnyaH

AnyaH

Romantische coming-of-age film over Jim en zijn 1e liefde Ann. Ik wilde de film louter en alleen kijken om te checken of Hero Fiennes Tiffin ook nog iemand anders dan Hardin kan spelen..... Tja, hij deed het niet slecht, alhoewel na vier After-movies die rol van Hardin lastig van je netvlies af gaat. Het onderwerp van de film was niet slecht gekozen, maar verdiende veel meer uitwerking. Verder waren er teveel zijlijnen in het plot, die de aandacht van de hoofdlijn verstoorden. Dus ik vind het script van de film niet goed. Daarnaast was de chemie tussen de twee hoofdrolspelers helaas ook erg magertjes. Dan was die in de After-films 1000x beter. De film was veels te braaf en was ook wat aan de te lange kant. Al hoe graag ik deze film voldoende wil vinden, kan ik niet anders concluderen dat het een dertien-in-een-dozijn film is. Ik zou er niet voor naar de bios gaan..... Jammer van de gemistte kans!