• 9.375.055 stemmen

Genre: Drama / Sciencefiction

Geregisseerd door: Erwann Marshall

Met onder meer: Todd Grinnell, Brianna Hildebrand en KaDee Strickland

Plot The Time Capsule

In de nabije toekomst kampt politicus Jack met een mislukte campagne en een gekwetst ego. Hij is uitgeblust en moe van het proberen te redden van zijn huwelijk met zijn dominante vrouw Maggie. Jack besluit te ontsnappen naar het Franse strandhuis waar hij als tiener de zomers doorbracht. De vakantie wordt verstoord als Jacks ex-vriendin Elise arriveert en er nog precies hetzelfde uitziet als de dag dat ze vertrok op een missie naar de ruimte. Zal Jack een tweede kans krijgen bij zijn eerste liefde? Of moet hij oude en nieuwe lessen gebruiken om aan zijn huidige huwelijk te werken?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Petina

Petina

Aardig verhaal, beetje langdradig maar een eind goed al goed doet mij goed.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

De premisse is eigenlijk heel interessant, ik vond ook de poster boeiend genoeg om de film te gaan kijken. Maar eigenlijk is dit een praatfilm over

de wrijving die ontstaat wanneer je je jeugdliefde herziet, waarbij iedereen en alles om haar heen in een korte tijd twintig jaar ouder is geworden dan haarzelf.

De film speelt in de toekomst, wat soms interessante dingen laat zien. Maar uiteindelijk is het, zoals op IMDb al gezegd wordt, een Hallmark on a time machine.. Maar dan met een sterk einde (waardoor mijn score met 0.5 steeg).