• 9.373.034 stemmen

Geregisseerd door: Tom DeNucci

Met onder meer: Avan Jogia, Ajani Russell en Megan Fox

Plot Johnny & Clyde

"Let there be blood."

Johnny en Clyde zijn seriemoordenaars die hopeloos verliefd zijn op elkaar. Op hun rooftocht hebben ze nu hun zinnen gezet op de casino die geleid wordt door de criminele Alana. Zij wordt bijgestaan door het hoofd van de beveiliging, een wrede moordenaar die zij beveelt.

avatar van schumacher

schumacher

Slecht.

B-film.

avatar van peter34

peter34

Wat is dit een bagger film. Slecht geacteerd,weinig budget en echt een dom verhaal. Enige plus is Megan Fox. Lekker overslaan deze troep.

avatar van nepdance

nepdance

Alles waar Megan Fox in meespeelt is bagger en kun je gewoon bij voorbaat al overslaan. Wat een gedrocht is dat geworden zeg...

avatar van blurp194

blurp194

Slecht.

En zo ongeveer in alle opzichten. Het verhaal trekt op niets, de acteurs maken er niets van, Fox ziet er niet uit, de cameraman weet niet waar de voorkant van zijn camera zit, en het geluid is als nagels op een schoolbord.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik geef niet snel zo'n laag cijfer maar jezus dit was echt vreselijk. Acteerwerk was slecht, van het camerawerk kreeg je hoofdpijn en het verhaal leek geschreven door een verveeld basisschoolkind. Had Megan niets beter te doen dan dit? Blijkbaar niet. Met heel veel moeite afgekeken.

Elineloves schreef:

Ik geef niet snel zo'n laag cijfer maar jezus dit was echt vreselijk.

Ik durf meestal geen films te kijken met zo'n laag stemgemiddelde.

avatar van Elineloves

Elineloves

kappeuter schreef:

Ik durf meestal geen films te kijken met zo'n laag stemgemiddelde.

En terecht dus... Ik zag Megan en Avan bij de cast (heb hem wel eens in andere series/films gezien en vond hem altijd wel oké) dus had nog enigszins hoop, maar wat een blamage dit.