• 9.374.673 stemmen

Gesproken taal: Engels en Oekraïens

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Mother

"Vengeance is a mother!"

'The Mother' volgt een huurmoordenares die ondergedoken zit voor haar criminele ex-vriend. Daarnaast heeft ze haar dochter jaren eerder al ter adoptie afgestaan. Wanneer haar gewelddadige verleden haar echter inhaalt, wordt ze gedwongen samen te werken met een CIA-agent om haar dochter te kunnen redden.

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1985 stemmen

¿Dónde está la niña?

J Lo goes Jason Bourne! Geen slechte actiefilm/drama, leuk om op moederdag te kijken aangezien het allemaal om de girlpower draait. De dochter is soms vervelend, zoals de meeste tieners in films zijn. Maar J Lo's big butt maakt veel goed, ze ziet er nog erg goed uit voor een 53 jarige! Mooie natuurbeelden in de sneeuw, een mooie wolvin ook. De film duurt weliswaar wat te lang en de bad guys hebben weinig diepgang en zijn behoorlijk dom.

avatar van soom

soom

Well, now I'm really fucking triggered.

Ik ook. Die steekpartij aan het begin. Dat doe je gewoon niet, hoe het wellicht nodig is voor het verhaal (?). Ik denk daarbij dan aan Sharon Polanski-Tate (Sharon Tate-Polanski/ Sharon Tate, door de manier waarop haar leven eindigde, de tragiek ervan. Dat vind ik totaal niet fijn om te zien.
Grappig dat J.Lo nu met 2 broers heeft samengewerkt, dat kan vast niet iedereen in de filmmaatschappij zeggen.
Natuurlijk geef ik dan de voorkeur aan Maid in Manhattan.
Redelijk vermakelijk op zich, loopt lekker vlot door..

avatar van AniSter

AniSter

Doorsnee actiefilm met een voorspelbaar plot. Een film die van begin naar einde steeds meer op een kinderfilm ging lijken. Daarbij de moeder-dochter relatie: van 'dochter haat moeder' naar 'dochter houdt van moeder'; goh, hoe krijg je het verzonnen. Onwaarschijnlijke gebeurtenissen, toch keek het geheel redelijk weg. Het landschap was het beste van deze film. Van de 115 minuten speelduur blijft trouwens netto dik 100 minuten over als je de aftiteling niet meetelt.

avatar van Erikb99

Erikb99

En wat vond ik er nou van:

Het is een standaard actiefilm geworden met een verhaal die niet uitblinkt in zijn originaliteit. En met bijna 2 uur iets lang is. Naast de actie zit er een vleugje drama in omtrent haar dochter die ze ooit heeft moeten afstaan. De actie is goed en de natuur wordt ook goed in beeld gebracht. Verder tikt deze film alle boxen af. De bad guys zijn leuk gedaan en Jennifer Lopez kan ook aardig haar mannetje staan. Aanrader? Jawel. Vooral omdat je hem heerlijk kunt kijken vanaf de bank als er weer niets op TV is.

avatar van milan90

milan90

Ik was blij dat in een van de laatste scènes de bad Guy werd uitgeschakeld, anders ging het ongeveer 120 minuten langer duren en het was allemaal langdradig en voorspelbaar. Totaal onzinnig verhaal. J Lo totaal verkeerd gecast maar Joseph Fieness speelde weer goed.

avatar van james_cameron

Slappe aktiethriller met Jennifer Lopez in een acceptabele hoofdrol. Gael Garcia Bernal en Joseph Fiennes maken echter geen enkele indruk als de twee voornaamste bad guys en ook qua aktie en spektakel schiet de film tekort. We hebben het allemaal wel eens eerder en vooral beter gezien.

avatar van shawna

shawna

Wat viel deze film tegen, te ongeloofwaardig allemaal. Halverwege uitgezet we konden het niet meer aanzien.

Wel mooie natuurbeelden.

avatar van Rodger

Rodger

Begon goed maar werd steeds minder en slechter.

Doorsnee actie filmpje, en eigenlijk net iets te lang.

avatar van Waku

Waku

Vermakelijke actie film waarin veel vaart zit zodat de twee uur voorbij vlogen.

Lopez begint al aardig op leeftijd te geraken maar ziet er top fit en nog steeds geweldig uit.

Ook vertolkt zij haar rol als "killer mom" overtuigend.

Lekker filmpje dit, niks mis mee.

avatar van DragQueen

DragQueen

Een film waarvan er 13 in een dozijn zitten. Nergens steekt het boven het maaiveld uit. Het verloop laat zich te allen tijde raden en de personages zijn behoorlijk eendimensionaal. Toch valt er wel van de actie te genieten, de mooie plaatjes van de omgevingen, en niet in de laatste plaats van Jennifer Lopez's verschijning. Die vrouw lijkt haast niet ouder te worden en ziet er nog altijd geweldig uit. Haar mannetje staat ze wel hier.

2,5 Ster.

avatar van WB

WB

Het is al door velen genoemd, maar het is inderdaad een standaard actiefilm. Eentje waarvan ik mij volgend jaar vast niets meer kan herinneren. Nergens springt de film er echt uit. Geen speciale cinematografie, geen adembenemende spanning en geen spectaculaire actie; alleen een paar mooie plaatjes van de natuur en natuurlijk Lopez die er tot haar 100e wel goed uitziet.

Beide hoofdrolspeelsters spelen prima, maar ik mis toch echt de chemie tussen de twee. Het is geen The Last of Us-chemie die ik spot.

avatar van cor1946

cor1946

Redelijk met in het begin met veel actie, daarna valt hij in elkaar.

avatar van fatshark

fatshark

Zware B-film en ook slecht geacteerd van J-LO., viel echt tegen.

Jennifer Lopez dankbaar voor succes Netflix-film The Mother | RTL Boulevard

RTL Boulevard schreef:

"Iedereen bedankt die The Mother heeft gekeken", begint de 53-jarige Lopez haar bericht. De film is inmiddels al vier weken de meest bekeken film op de streamingdienst wereldwijd. "Heel erg bedankt!"

avatar van Killkong

Killkong

Zoals te verwachten trok deze film op niet veel. Dat wil zeggen de helft die ik gezien heb.

Dat ik nog zo lang gekeken heb komt doordat er in het begin nog enkele verdienstelijke actiescenes zitten en het verhaal dan verhuist naar Cuba en ik nog een beetje decors wou kijken.

Tijdverspilling en als ge Jennifer Lopez haar kont wilt bewonderen kunt ge beter naar YouTube clipkes kijken...

avatar van The Oceanic Six

Dit was echt zo langdradig en saai, bleh. Geen idee wat dit nou voor een film moest worden, want het is een mix van genres geworden. Jennifer Lopez speelt iemand die ook in een James Bond of Mission: Impossible film mee had kunnen doen, maar na een best aardig eerste deel van de film volgt een tergend traag middenstuk en een flauwe finale. Lopez is een absolute schoonheid en ze kan ook goed zingen, maar als actrice is ze maar middelmaat. Maar dat dit een matige film is geworden ligt nog niet eens aan haar, ze doet haar best en is niet zo beroerd, maar wel aan het slechte script dat erg ongeloofwaardig is. Hoe kun je nou aangereden worden in the middle of nowhere op een kruispunt om eens iets te noemen. En de emotionele kant van de film met het jonge meisje slaat ook totaal niet aan. Blijft wat aardige actie over dat het nog een beetje kijkbaar maakt.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Alle clichés die erin zitten, blijft het wel een vermakelijke film. Voor mij een prima keuze vanavond.

avatar van ForrestHanks

ForrestHanks

Slecht verhaal en het lijkt haastig in elkaar geflanst. Jennifer Lopez zet eigenlijk altijd hetzelfde typetje neer. Ze is prachtig om te zien, maar daar blijft het wat mij betreft wel bij.

avatar van Film Pegasus

Ik hou wel van dit soort actiefilms (ervaren killer gaat op wraakmissie), maar The Mother is toch weinig geslaagd. De actie komt niet echt uit de verf en de personages zijn nog grijzer dan de kleuren in de film. Geen humor, geen fun en zo goed als geen echt spektakel. Jennifer Lopez is geen topactrice, maar doet het normaal vrij goed. Dit genre ligt haar minder of is ze nog niet gewoon. The Mother is een gemiste kans. Een popcorngenre met een slecht script en te veel clichés, zelfs voor dit soort films.

avatar van Ebenezer Scrooge

Ebenezer Scrooge

Traag, saai, moet allemaal cool lijken, maar is allesbehalve cool.

Voor wie van verveling houdt.

Nooit iets aan gevonden aan Jennifer Lopez. Als danseres niet; weinig originele of innovatieve dance-moves, zo hoekig en hard, alsof ze iemand in elkaar staat te beuken... Puberale streetdance danspasjes.

Als zangeres ook geen fluit aan. Ja, ze kan zingen, maar goed, wie kan dat niet tegenwoordig?

En ook op acteergebied toont ze weinig talent.

Afijn, die enorme bontkraag op de poster spoorde me aan om me weer eens 2 uur te gaan zitten ergeren. Dat werd er uiteindelijk maar 1 want drie keer door zitten spoelen. Als het om het dragen van bont gaat spant Lopez wel de kroon; die kan niet op een rode loper verschijnen zonder een halve nertsfokkerij met zich mee te brengen.

Die scène met die moederwolf, mijn hemel..

"Je hebt de moeder doodgeschoten!"

"Nee, het was geen echte kogel hoor." Lopez, de barmhartige jaagster.

Gaat dat domme kind van d'r ook nog met die wolvenwelpjes spelen.

This Woman's Work van Kate Bush tijdens de aftiteling, godsamme wat een combinatie.

avatar van Basto

Basto

• 11941 berichten

Middelmatig over de hele lijn. Zonde, want met wat meer visie had er best een leuke film in gezeten.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Het verhaal rammelt langs alle kanten en het is ook in mijn ogen een gedeeltelijk verprutste film, maar snap niet waarom dit saai zou zijn. Er zit voldoende actie in met enkele leuke scènes (de sneeuwscooter, Havana) die voor de nodige afwisseling zorgen. De film laat het vooral afweten met het drama-gedeelte rond de moeder-dochter band. Daarvoor zijn de personages te oppervlakkig; je geeft er nauwelijks om. De lessen die de moeder aan haar 12-jarige dochter geeft grenzen aan het belachelijke. Ik had ze eerst niet herkend maar J-Lo is nog steeds een goed uitziende mamacita... en een super-matige actrice. Is me niet helemaal tegengevallen maar ik snap het lage gemiddelde wel.

avatar van AveMaria

AveMaria

Smaken verschillen, gelukkig. Ik heb me prima vermaakt met deze film en vond het acteerwerk van moeder en dochter niet slecht. Ik hoor bij niemand over de muziek. Deze is erg goed. De boef kwam niet echt overtuigend over maar dat gaf voor mij niet. Kijk en oordeel zelf. Voor mij 4 sterren

avatar van Roberto1992

Roberto1992

weer zo een actie film met de nodige vraagtekens, levenslijn klopt van geen kant en man rijd op een weg op het platteland, een overzicht van 10km in het rond, komt op een kruising en wordt aangereden alsof de auto uit de lucht komt vallen, had iets anders verzonnen komt zo dom over.

avatar van Sepiroth

Sepiroth

Gelukkig hebben ze Zoe. Een 12 jarige meisje die zonder problemen met een truck over de zwaar besneeuwde gebieden kan rijden. Om vervolgens vanuit een torentje een sniper rifle kan gebruiken en daarna ook even met een shotgun aan het schieten is. Ik miste alleen een band om haar voorhoofd en een mes die ze met de tanden vasthoudt. Rambo je kan inpakken. We zijn al die tijd voorgelogen.