• 9.374.469 stemmen

Geregisseerd door: Justin Lee

Met onder meer: Stuart Townsend, Scout Taylor-Compton en Thomas Jane

Plot Apache Junction

"Where outlaws rule."

Apache Junction is een buitenpost van wetteloosheid in het Oude Westen, een toevluchtsoord voor dieven en koelbloedige moordenaars. Wanneer de grote stadsjournaliste Annabelle Angel in de stad arriveert en een doelwit wordt, komt de beruchte revolverheld Jericho Ford haar te hulp. Nu moet Annabelle haar toekomst toevertrouwen aan een man met een dodelijk verleden terwijl Jericho op weg is naar een gespannen krachtmeting.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Drifter

Drifter

Standaard Western verhaal. Zit prima in elkaar, wel voorspelbaar maar dat geeft niet. Kijkt lekker weg. Wel leuk om weer eens een nieuwe western te zien.

Acteren is goed genoeg, verhaal met de goeie en de slechte, drinken en kaarten in de saloon, etc.

avatar van Luudje10

Luudje10

Wat een slechte western zeg. In tijde niet zo'n slechte gezien. Een naïeve blondine die als journaliste naar een stadje gaat met zogenaamde outlaws. Super traag en slecht geacteerd. Na een half uur uitgezet. Een tip: laat deze film aan je voorbij gaan.

avatar van schumacher

schumacher

Een gedrocht.

avatar van Presley56

Presley56

Goede film als je de slaap niet kan pakken, binnen 20 minuten ben je weg, langer heb ik ook niet gekeken, wat een bagger zeg.

avatar van Sgt. Trash

Sgt. Trash

Captain Hensley heeft een mooie diepe stem

avatar van Phantasm

Phantasm

Voorspelbaar, niet echt goed en niet echt slecht.

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Als je van Junction Junk-tion maakt zegt het al meteen iets meer over de kwaliteit van deze western.

Enkele redelijke momenten, en dialogen (waarvan er veel teveel zijn) en behoorlijk acteerwerk van Stuart Townsend, Thomas Jane en Ed Morrone, maken het geheel nog een beetje draaglijk bij tijd en wijle.

Dat verhinderde niet dat ik over de 94 minuten lange film bijna 3 uur heb gedaan, indut-momenten meegerekend.

En jawel, daar is hij weer Trash Adkins, pardon Trace Adkins.

Deze keer niet alleen acteur (die nauwelijks van zijn stoel komt) maar ook nog producent van de film.

Wel een volhouder, dat moet ik hem nageven.

De aldoor aanwezige synthesizer "Muziek"is hemeltergend.

In Nederland zelfs uitgebracht op DVD (Bulls-eye network B.V.)

Op zich prima film, maar die actrice die de hoofdrol heeft...ik ben geen fan. Mens kan totaal niet acteren.