• 9.373.568 stemmen

Met onder meer: Yilmaz Erdogan, Ahmet Mümtaz Taylan en Cem Yiğit Üzümoğlu

Gesproken taal: Turks

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Kin

Nadat hij de grootste onderscheiding voor zijn beroep heeft gekregen, gaat hoofdinspecteur Harun feestvieren met zijn teamgenoten. Vol vertrouwen dat hij na de onderscheiding promotie zal krijgen gaat hij nadien met de taxi naar huis. Nietsvermoedend wordt Harun echter aangevallen door de taxichauffeur en uit zelfverdediging vermoordt hij de man... De volgende ochtend komt deze moordzaak bij de politie terecht en moet Harun beginnen met het zoeken naar de dader van de moord die hij zelf heeft gepleegd...

avatar van Mr Thee

Mr Thee

De film is erg wannabe hollywood. Spannende sound, een grote held die ten onder gaat/ lijkt te gaan. En de bad guys/ girl: oef wat slecht, of toch niet? Heerlijk ook wel weer, zo overdreven als die karakters worden neergezet. Het stoort, maar gelukkig is het ook wel vermakelijk. Vermakelijk is het ook nu er wel sprake van spanningsopbouw, nadat het wel heel voorspelbaar begint. Stoere Turkse mannentaal. Mannenwijsheid. Een held. Leren we hier ook een les? Of een complete cursus?

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Het was wel een leuke film. De laatste 5-10 min had ik het toch anders verwacht.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Goed politie-drama, keek vlotjes weg.

avatar van Noodless

Noodless

Degelijk misdaadverhaal waarbij de hoofdrolspeler Yilmaz Erdogan als hoofdinspecteur na een mooie onderscheiding en feestje met zijn teamgenoten in een spiraal komt van een moordcomplot waarbij hij betrokken wordt. Het motief is vanaf de intro al duidelijk wanneer 2 kinderen gescheiden worden van hun vader wanneer de politie de vader in de boeien slaat. Later in het verhaal wordt die aanhouding ook duidelijker. Het gaat om drugs en moorden, maar heeft die vader daar wel iets mee te maken. Enfin, de kinderen zinnen om wraak en jaren later komt de hoofdinspecteur in nauwe schoentjes te staan door een moordcomplot dat in de puntjes wordt uitgewerkt om tot hetzelfde te komen wat bij de kinderen is gebeurd. Duygu Sarisin ( Gülendam ) en Cem Yigit Uzümoglu (Tuncay) spelen hun rollen overtuigend, de hoofdrolspeler Erdogan wat minder. Jammer dat Elif Gizem Aykul ( Melda ) weinig kansen krijgt voor wat meer invulling van haar rol want ze is ook één van de teamgenoten en blijft op de achtergrond. 6/10