• 9.373.071 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Noah Luke

Met onder meer: Richard Grieco, Jack Pearson en Alyson Gorske

Plot Jungle Run

"The search for their father... led them to hell!"

Twee avontuurlijke kinderen gaan op zoek naar hun vermiste vader. In de jungle worden de twee aangevallen door agressieve dieren. Terwijl ze tegen de dieren vechten, ontdekken ze dat ze groter probleem hebben. Een sinister iets of iemand zit achter de aanvallen.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Nieuwe mockbuster van The Asylum, uiteraard geheel toevallig geïnspireerd op Jungle Cruise met The Rock en Emily Blunt.

avatar van schumacher

schumacher

Nog een 1.5 voor de geinige poster.

Rampzalige film.

Ik had ook niks anders verwacht, stiekem hoop je dat het toch nog iets leuks zou worden, maar helaas, weer pure tijdverspilling.

avatar van Phantasm

Phantasm

Je bent altijd weer nieuwsgierig, maar het sloeg allemaal weer nergens op, piranha 's die een boot kapot knagen, hoe kom je erop.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Ach, the Asylum, ik blijf toch elke keer wel nieuwsgierig. De film ziet er voor het oog niet uit - hoe goedkoop was dat DV-cameraatje waarmee ze draaiden? - maar het heeft een aardig tempo en er wordt vlot van het ene naar het andere monster gegaan. Alyson Gorske is leuk, Jamie Petitto was wel héél opvallend hetzelfde type als Emily Blunt, maar dan zonder het acteertalent.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag deze film bekeken, viel mij erg tegen, wel mooie beelden van de jungle.
Het verhaal gaat dat een broer en zus hun vader moeten vinden ergens in een plaatsje dat verduveld is...

Ik heb maar weinig (jungle) dieren gezien behalve wat piranha's, gifkikkers,, krokodillen en 1 slang, ook totaal geen gore momenten of bloed

Ik had graag wat meer actie willen zien en wat spanning, maar dat ontbrak totaal omdat er meer gepraat werd dan dat er wat gebeurde.
De foto op de hoes heb ik ook niet gezien, al met al een tegenvaller.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Typische Asylum film, slecht verhaal, slecht acteerwerk en vooral heel veel onzin.