• 9.373.582 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Zuid-Afrika

Geregisseerd door: Wyatt Rockefeller

Met onder meer: Sofia Boutella, Ismael Cruz Cordova en Brooklynn Prince

Plot Settlers

"How far would you go to build a new life?"

Na een verwoestende milieuramp besluit een gezin de Aarde te verlaten en zich te vestigen op Mars. Reza en Ilsa doen er alles aan om hun negenjarige dochter Remmy te beschermen tegen de gevaren van het desolate landschap. Wanneer vijandelijke onbekenden zich nabij hun woonplek ophouden, ontdekt Remmy de gruwelijke waarheid die haar ouders verborgen houden.

avatar van Solipsis

Solipsis

Ik had er wel zin in om dit een kans te geven maar heb t afgezet omdat t gewoon niks doet met allerlei op zich interessant of intrigerend gegeven - een hoop dat vraagtekens oproept maar eigenlijk niet de indruk wekt dat t later uberhaupt aandacht krijgt, dat begon irritant te worden en ik vond t niet onderhoudend genoeg om door te kijken.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Als ik ook maar een zin over deze film vertel weet je gelijk het hele verhaal. Traag met open eindes. Komt toch geen deel 2 hoop ik?

avatar van beegie

beegie

Traag met open eindes. Maar deze film boeide me wel.

avatar van nadrin

nadrin

Acteren in goed. Soundtrack zeer passend. De traagheid B’s film is niet storend en dompelt de kijker mee in het bestaan vd Setters. De film roept vele vragen op waar je maar weinig antwoorden op krijgt die moet je zelf invullen. En Ik moest wel even moeite doen om in het verhaal te komen. Toch wel een goeie film. Alleen vond ik jammer dat de plaats niet ongedefinieerd bleef.

avatar van schumacher

schumacher

Nee, dit is niks voor mij.

Wel ideaal als je niet goed in slaap geraakt.

avatar van toontjelager

toontjelager

Film begon goed maar verwaterde een beetje en werd te voorspelbaar , toch 3,5 voor een goed eerste halfuur.

avatar van filmkul

filmkul

Matig sci fi drama. Het verhaal is het grootste minpunt. Het gaat vrijwel nergens over en dwarrelt alle kanten op. Het lijkt als of je midden in een verhaal komt dat vervolgens weer halverwege eindigt. Het begin gaat nog wel. Dat is het beste deel van de film. Na een halfuur houdt de pret op en wordt de film niet meer boeiend en gaat dan ook snel vervelen. Het einde is teleurstellend. Het lijkt als of de makers een sociale boodschap mee willen geven maar slaan de plank daarmee volledig mis. Het acteerwerk is verder best ok. Visueel ziet de film er simpel uit maar wel realistisch. Helaas een tegenvaller. 2.0

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ach, ondanks dat het een behoorlijk trage film is vond ik persoonlijk het toch wel te doen. De film laat heel duidelijk zien dat wanneer je maar met een paar mensen op een planeet zit, er vrij weinig gebeurd en of je het nu wil of niet, je het met elkaar zal moeten zien te redden want anders is er niks. Een hele trage sciencefiction film, die ik toch zonder problemen tot het einde uitzat

avatar van blurp194

blurp194

Visueel best mooi gelukt, wel is het verhaal wat aan de dunne kant voor een speelduur van zo’n honderd minuten. Boutella is leuk, van de andere acteurs was ik niet beslist kapot. Nouja, het robotdinges is leuk minimalistisch, en algemener beviel de hele vormgeving van de onderkomens en de boel op de rode planeet me eigenlijk wel aardig. Niet heel aanlokkelijk om te willen wonen, dat is dan weer iets anders.

Nog even op dat onderwerp doorbordurend, het is me echt een raadsel dat sommige mensen kennelijk een kolonie op Mars als een reeel alternatief zien voor een behoorlijk milieu hier op aarde. Dan geloof je toch wel erg makkelijk in sprookjes.