• 9.372.674 stemmen

The Cost of Living (2005)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Lloyd Newson

Met onder meer: Jose Maria Alves, Gabriel Castillo en Robin Dingemans

Plot The Cost of Living

Een dansgroep bestaande uit diverse verschillende individuen voert dansen uit op uiteenlopende plekken buiten. Ze geven er de voorkeur aan zich uit te drukken met beweging in plaats van met woorden. Geregeld komt het tot botsingen met elkaar en met de gemeenschap om hen heen.

avatar van Akkiej

Akkiej

In Film > Overige films > The Cost of Living (2005):

Vraag me gewoon af of er nog meer mensen zijn die bekend zijn met deze film. Zo niet: kijk deze trailer! Het is echt de moeite waard.

YouTube - "Cost Of Living" Trailer

The Cost of Living is een film waarbij mensen gevoelens uitdrukken door middel van dansen. Officieel was deze film gemaakt voor de olympische spelen, maar is (volgens mij) nooit gebruikt.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

He, deze heb ik laatst nog moeten kijken op school (en er een werkstuk over moeten maken) Zitten ERG mooie stukken in.

avatar van Akkiej

Akkiej

Heb je die voor CKV moeten kijken? Wij namelijk wel!

avatar van Artkramer

Artkramer

Jaaaa, dit vind ik zo'n vette film! Echt een kunstwerkje.