• 9.373.086 stemmen

Just for the Summer (2020)

Romantiek | 90 minuten

Genre: Romantiek

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: David I. Strasser

Met onder meer: Hayley Sales, Brant Daugherty en Linda Darlow

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Just for the Summer

Penelope Campbell geeft Engelse les en bezoekt elke zomer haar grootmoeder Dot. Zij doet er keer op keer alles aan om Penelope te koppelen aan een man. Penelope loopt Jason Humphrey tegen het lijf, haar oude vlam. Penelope vindt hem nog steeds aantrekkelijk en charmant.

avatar van Zoevene

Zoevene

Okay, films op rtl8 hoef ik dus nooit meer te zien.

Weer iets geleerd!

avatar van cornelis2

cornelis2

Romcom die leuk gespeeld wordt. OK zeer voorspelbaar en het kabbelt naar een voorspelbaar eind. Maar de mnl. hoofdpersoon ziet er leuk uit en doet zijn best. De twee omatjes hebben giegelrolletjes, maar ze voldoen, zij het nog maar net. Ik vrees dat de beoordeling op MM laag zal blijven. En daarbij is de beoordeling op Imbd dan weer opmerkelijk hoog.

avatar van Don Homer

Don Homer

Zoevene schreef:

Okay, films op rtl8 hoef ik dus nooit meer te zien.

Weer iets geleerd!

Voorbarige conclusie vind ik. Deze vond ik echter ook heel slecht. Jij bent nog mild met je cijfer .

cornelis2 schreef:

En daarbij is de beoordeling op Imbd dan weer opmerkelijk hoog.

Veels te hoog inderdaad. Hij daalt daar gelukkig als een oude onderbroek

avatar van RoFFeL

RoFFeL

Gisteren deze film gezien en vanwege ontbreken van recensies (gisteren) deel ik bij deze mijn ervaring:

- cliché verhaal natuurlijk, maar goed dat mag de pret niet drukken

- mooie locatie waar het verhaal zich afspeelt

- acteerniveau is best heel goed

- zeker grappig hoe men elkaar (liefdevol) voor de gek houdt

- inhoudelijk zoetsappig en weinig verhaal, maar ook aangenaam om op een doordeweeks te kijken

- tussen alle thrillers en actiefilms door, een niet te moeilijke feelgood film in het stressvolle leven in onze maatschappij... ik zeg doen!

Goed genoeg voor een ruime voldoende = dikke 3 sterren

(geen idee hoe de film 4 sterren krijgt op IMDB.. 3,5... okay, maar 4?

avatar van Deaccordeonist

Deaccordeonist

Ik kijk m vanavond af vanwege slechte internationale internetverbinding in de bergen.

Recensie volgt spoedig.

avatar van Deaccordeonist

Deaccordeonist

Prima trage wegkijkfilm met voorspelbaar einde en waar je makkelijk zo nu en dan 10 minuten kunt skippen.

avatar van nijkerkbert

nijkerkbert

Nou oké net aan een voldoende. Zoetsappig verhaaltje waarvan je al na een kwartier weet waar het op uitdraait. Mooie locatie waar alles zich afspeelt en een fraaie Penelop. De twee oma's spelen verschrikkelijk over de top, een puntje van ergernis. En wat in godsnaam moet het spinnetje bij de omschrijving hier, ik heb geen moment van angst gezien, of het moet wel dat ene fragment uit de zombiefilm zijn.

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Het spijt me, het was zo oninspirerend, niets was er echt, werd moe van het gezwam.... Meestal ben ik mild, hou van romantische films, maar dit was zo slap.....B film