• 9.133.739 stemmen

Met onder meer: Billy Bletcher, Pinto Colvig en Dorothy Compton

Gesproken taal: Engels en Portugees

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Three Little Pigs

"Who's afraid of the BIG BAD WOLF?"

Drie biggetjes bouwen een huis. Het eerste biggetje gebruikt stro als bouwmateriaal, het tweede biggetje hout. Ze spotten met hun broer, die een huisje van steen aan het bouwen is. Als ze worden belaagd door de Grote Boze Wolf, blijkt al gauw wie het stevigste huisje heeft gemaakt.

Big Bad Wolf (stemrol)

Practical Pig (stemrol)

Fiddler Pig (stemrol)

Fifer Pig (stemrol)

avatar van Film Pegasus

Klassieker, ik denk dat we het gekende sprookje - inclusief het liedje - in de versie kennen zoals in deze film voorkomt. De animatie won een Academy Award. De film is ondertussen wat gedateerd, we gaan al terug tot 1933, maar de impact is wel groot. En dankzij het sprookje en het liedje is het toch wat blijven hangen.

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Deze animatiefilm kan je hier bekijken.