• 9.371.633 stemmen

Geregisseerd door: Poul Berg

Met onder meer: Rumle Kærså en Signe Egholm Olsen

Gesproken taal: Duits en Deens

Plot Hacker

De dertienjarige Benjamin is een zeer goede hacker, maar tevens een tiener die niemand vertrouwt na de dood van zijn moeder zeven jaar eerder. Hij heeft zijn vader nooit gekend en woont in een kindertehuis. Op een dag informeren twee mannen van de Deense geheime dienst hem dat een vrouw die erg lijkt op Benjamins moeder is gesignaleerd op het vliegveld. Na de eerste shock besluit Benjamin de zaak te gaan onderzoeken.

avatar van AniSter

AniSter

Afgezien van het onwaarschijnlijke (wat James Bond ook is...) vond ik dit voor een familiefilm best aardig en onderhoudend. Die Denen kunnen er best wat van in vergelijk met soortgelijke Amerikaanse films. Een paar spannende momenten,een paar onverwachte verrassingen en een einde dat er op leek dat hier een vervolg op zou kunnen komen.

avatar van K. V.

K. V.

Deze jeugdfilm ook eens bekeken en het was nog een spannende film. Een leuk verhaal die boeide van begin tot einde. We hebben de gedubde versie spijtig genoeg moeten bekijken, maar voor de rest zag de film er prima uit.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Geen jeugdfilm, ook niet zo heel sterk en zeer ongeloofwaardig.

avatar van boemboem27

boemboem27

naar mijn mening heeft dit niets met een familiefilm (is niet erg hoor)

te maken, maar is juist een uitstekende actiefilm/misdaad

genoten van de eerste tot de laatste minuut.

echte aanrader.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Deze film gezien op dvd. Mooie film. Alleen? Vond ik Benjamin ouder dan 13 jaar. In het echt was hij 15 jaar, maar toch? Nog ouder.