• 9.373.270 stemmen

Met onder meer: en Glenda Martes

Gesproken taal: Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot After Maria

De orkaan Maria zorgde in september 2017 voor veel schade in Puerto Rico. Drie sterke vrouwen van dat eiland gaan een onzekere toekomst tegemoet met hun families nadat ze die streek moeten verlaten in de nasleep van deze ramp. Ze gaan op zoek naar stabiliteit in hun nieuwe leven. Ze vinden tijdelijk onderdak in een FEMA hotel in de Bronx in de VS.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Geen idee wat deze docu wilde zeggen. Van alles heb ik het idee, maar dan zonder gedachte erachter. Dus misschien ook wel niets. Ergens vaag zit verstopt dat men zich op dat eiland achtergesteld voelt bij de rest van de V.S., maar dat is te summier aanwezig om echt de basis te zijn. Verder zien we wat mensen hoe ze leven, maar interessant vind ik hen nergens. Visueel niet boeiend op een enkel fraai shot na. Wel gelukkig niet al te lang. 1,0*.