• 9.374.165 stemmen

I Am Vengeance: Retaliation (2020)

Actie | 90 minuten

Genre: Actie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Ross Boyask

Met onder meer: Vinnie Jones en Katrina Durden

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot I Am Vengeance: Retaliation

Voormalig Special Forces agent John Gold krijgt de kans om Sean Teague - de man die enkele jaren geleden zijn team verried op hun laatste missie in Oost-Europa - voor de rechter te brengen. Gold zou Teague graag zien sterven, maar hij wordt overgehaald om hem naar een militaire gevangenis te brengen en te laten boeten voor zijn misdaden. Onderweg zal Gold zich moeten verzetten tegen Teague's team, dat hem probeert uit te schakelen.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Weer zo'n 13 in een dozijn actiepulp op B-Film niveau, maar voor mij als liefhebber van dit soort films zeker wel vermakelijk. De film heeft voldoende actie en de vecht-/martial arts scenes zijn zeker niet verkeerd. Het verhaal stelt geen moer voor. Gewoon verstand op nul en je kan er een leuke film aan hebben. Een 2.0

avatar van schumacher

schumacher

Ik deel de mening van Grindhouse hier.

avatar van filmkul

filmkul

Zeer zwakke actiefilm. Het verhaal is ver ondermaats, zelfs voor dit genre waar het verhaal veelal bijzaak is. Buiten dat is de uitwerking echt te triest voor woorden. De hoofdrolspelers verplaatsen zich van locatie naar locatie om steeds tegen elkaar te vechten. Eerst wat schieten zonder ook maar iemand te raken, zelfs als 5 man tegelijk op een meter afstand op je schieten, spring je gewoon even opzij. Gevolgd door vuist gevechten, die er erg ingestudeerd uitzien. Uiteindelijk komt iedereen elkaar weer tegen op einde, waarbij de genade klappen vallen. Tot slot volgt het hoogtepunt van de film....de aftiteling. Prutswerk. 1.5

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, ik vond hem wel vermakelijk, voldoende actie en geen rustige saaie stukken gezien, wel is dit geen topper, meer een b film, ze gaan van locatie naar locatie waar ze vechten en schieten, maar er vallen maar weinig slachtoffers, redelijk verhaal wel met 2 teams en ook nog een sluipschutter die achter Vinnie Jones aan zitten en 1 team die hem juist beschermd, naarmate het einde volgt de climax op de vliegbasis.

Het was allemaal wel matig en soms wat eentonig, maar echt slecht was hij ook weer niet, daarom net een voldoende voor mij.