Dirty White Lies (2017)
Met onder meer: Victor Alfieri, Fiona Horsey en Kevin Leslie
3,3 (176)
Plot Dirty White Lies
"Lies hurt, Truth kills"
Julia Alexander, die een met problemen kampende kunstgalerie beheert, wil haar huwelijk met Tony redden. Haar man is een succesvolle, maar ontrouwe plastisch chirurg. Het Britse koppel leidt een luxueus leven met hun 10-jarige dochter Isabelle in Spanje. Julia is ernstig met haar intenties en overtuigt Tony om samen een intieme boottocht te maken. Ze beëindigt ook haar affaire met haar minnaar Matthew. Maar haar goedbedoelde plannen hebben helaas een averechtse uitwerking.
bjerik76
wat een slecht acteerwerk en camerawerk was dit.
Het leek wel een aflevering van " As The World Turns"
Dan ook nog eens continue een " bijpassend" muziekdeuntje bij elke scene erbij maakte alles nog meer tenenkrommend. Trouwens, het geluid was ook niet al te best.
Zeer amateuristisch allemaal. het klonk allemaal( te) leuk
mikey
deze film is alweer van de netflix gedelete? misschien wel beter zo.
Fransman
Kom op nou jongens, zo slecht is dit toch niet? Ik geef toe, het begin is wat rommelig en de film komt stroef op gang, maar op het moment dat ze op dat bootje zitten en die voormalige minnaar opduikt wordt het wel spannend. Geen hoogvlieger maar best een amusant filmpje. En het is leuk kijken naar Fiona Horsey , die nog net zo makkelijk uit de kleren gaat als in haar vorige films, de 'Angst'-trilogie met de zelfde regisseur. De jonge blom van toen is ze niet meer, maar nog altijd een mooie meid, en ze kan best acteren. Het zal wel bij dit laatste uitstapje blijven, want ze woont in Colombia en acteert voornamelijk in soaps. En die zijn veel erger dan deze film.
"Well Matthew, they told me you where tied up. How is that pretty ass of yours? Still bleeding."
Na het vorige maand zien van de horrorfilms "Penetration Angst (2003)", "Lovesick: Sick Love (2004)" en "Twisted Sisters (2006)" van de Duitse regisseur Wolfgang Büld en met de mooie actrice Fiona Horsey in de hoofdrol, wilde ik nog een film van haar zien. Ik kwam toen uit op deze Thriller "Dirty White Lies", die wel wat weg had van de Thriller / Drama film "Dead Calm (1989)" met o.a. Nicole Kidman in de hoofdrol. En laat nu zowel Nicole Kidman (ik vond haar toen ook een hele mooie jonge vrouw) als Fiona Horsey in beide films naakt te zien zijn
Voor Fiona Horsey is het overigens de normaalste zaak.
In deze B-film draait het om het rijke stel Julia (Fiona Horsey), die een kunstgalerie runt, en Tony (Victor Alfieri), een plastisch chirurg, dat wanhopig hun huwelijk wil redden nadat ze allebei een affaire hebben gehad en waarbij Juila zelfs haar minnaar Matthew (Kevin Leslie) heeft gedumpt. Ze gaan daarom een boottocht maken, maar hun best bedachte plannen mislukken na een storm wanneer ze Matthew zien in een roeiboot en niet veel later vinden ze het gestrande jacht van Matthew, welke een verrassing in petto heeft. Wat een romantische boottocht had moeten zijn, loopt uit in een nachtmerrie voor Julia en Tony.
Alle films van regisseur Wolfgang Büld zijn niet hoogstaand (het zijn ook allemaal B-films), maar ze zijn meestal wel vermakelijk en dat door het verhaal en vanwege Fiona Horsey. Ze is weliswaar geen goede actrice, maar ze is wel een mooie vrouw om naar te kijken en dat zowel met kleren aan als naakt. "Dirty White Lies" is geen boeiende, spannende of verrassende film en het verhaal stelt ook niet veel voor en is ook niet bepaald origineel. Maar gelukkig weet de film wel nog redelijk te vermaken vanwege Fiona Horsey en ook door één geweldige scène, namelijk die na circa 70 minuten waarbij Tony in zijn kont geneukt wordt door een vrouw
De film opent met het einde en met wat beelden van de film, waarna we na circa 40 seconden de tekst "A few days earlier" te zien krijgen en de film begint met een teleurgestelde Julia in de kunstgalerie, die daarna met de auto vertrekt. In de eerste circa 37 minuten van de film gebeurt er eigenlijk weinig en maken we vooral kennis met Julia, een manager van een in moeilijkheden verkerende kunstgalerie, en Tony, een succesvolle plastisch chirurg. Ze hebben ook nog een 10-jarige irritante dochter, te weten Isabelle (Lauren Denyer), en ook gaan beiden vreemd. Zo heeft Julia een affaire met Matthew en Tony doet het graag met vrouwen van wie hij de borsten heeft vergroot. Dat beide een affaire hebben, krijgen we ook na circa drie minuten te zien als ze in hetzelfde hotel aan het neuken zijn met een andere man / vrouw. Dan krijgen we tevens voor het eerst Fiona Horsey naakt te zien en ook de rondborstige Magdalena Kozak (als Anna), waar Tony tegen zegt na het neuken:
"I thought of DD first, but these are perfect. This cup size is perfect for you."
Julia maakt het daarna uit met Matthew omdat ze haar huwelijk met Tony wil redden en Matthew is daar niet blij mee en zegt dat hij van haar houdt. Maar Julia geeft aan dat het gewoon een vergissing was van haar. Julia gaat dan een paar dagen met Tony een boottocht maken, waarbij hun dochtertje Isabelle niet mee mag van Julia en die is daar niet blij mee. Daarom verstopt ze zich stiekem in de auto als ze naar de haven rijden en daar verstopt ze zich in de boot. In de haven ontmoet het stel ook de aparte Graciella (Natalia Celino) die met Tony aan het praten is en die hen uitnodigt om een Margarita te komen drinken op haar boot. Als ze dan naar haar boot gaan, blijkt ook Matthew aanwezig te zijn als Graciella's vriendje en voelt Julia zich niet op haar gemak.
Ze gaan uiteindelijk na circa 21 minuten beginnen aan hun boottocht en hebben het in eerste instantie ook romantisch met elkaar, waarbij ze o.a. met elkaar vrijen (in de douche) en plezier hebben. Zo gaat Julia in een rode bikini zwemmen in de zee en daarbij krijg je dan ook onderwater opnames van haar te zien. Als ze dan op een gegeven moment gaan neuken (dan zien we weer Fiona Horsey naakt), horen ze geluiden en komen ze erachter dat Isabelle (die ze in de film vooral Izzy noemen) op de boot is. Tony vindt dat niet erg maar Julia is er niet blij mee en wilt dat Isabelle terug naar huis moet. En dat wilt Isabelle natuurlijk niet, waardoor ze ruzie krijgen. Als Julia dan naakt gaat zwemmen (dan krijgen we weer onderwateropnames te zien) in de ietwat ruwe zee, haalt Isabelle de bootladder naar binnen, waardoor Julia niet aan boord kan komen. Uiteindelijk komt ze toch aan boord en is ze erg boos op Isabelle, die dan uit kwaadheid een portofoon in de zee gooit.
Ondertussen stuurt Matthew Julia berichten, omdat hij het niet kan verkroppen dat ze het heeft uitgemaakt, naar haar telefoon waarin hij zegt:
"What do I have to do? Should I send this to him?"
Julia krijgt dan een filmpje te zien waarop zij op zijn hondjes aan het neuken is met Matthew. Oftewel Matthew chanteert haar met het filmpje. Dan breekt er na circa 33 minuten een storm uit waarbij Isabelle zeeziek wordt (ze moet o.a. kotsen) en na de storm ziet Julia in een sexy bikini een roeiboot op de zee en blijkt daarin Matthew te zitten die naar hen roeit. Als Matthew vermoeid aan boord komt en zijn verhaal vertelt wat hem is overkomen met zijn boot in de storm, komt hij vreemd over en denkt Tony dat hij drugs heeft gebruikt. Tony sluit hem daarom uit veiligheid op, waarna ze op zoek gaan naar de boot van Tony.
Die vinden ze uiteindelijk na circa 43 minuten en Tony roeit er dan naartoe met de roeiboot. Als Matthew dat ziet, probeert hij Julia te waarschuwen. Als Tony wel erg lang wegblijft, gaat Julia ook kijken en zwemt ze naar de boot en ziet ze Tony. Als ze dan aan hem vraagt wat er gebeurt is, zegt hij:
"I don't know. Someone hit my head."
Ondertussen weet de opgesloten Matthew vrij te komen via een luik en vaart hij met de boot weg, waarbij Isabelle dat probeert te verhindert en Julia zwemt er naartoe. Tony gaat dan in de boot op onderzoek en stuit dan op een vastgeketende (aan een ketting) Graciella met een stok in haar handen (daarmee heeft ze dus Tony op zijn hoofd geslagen). Als Tony dan vraagt wat er gebeurt is, zegt zij:
"He chained me. And he raped me."
Tony maakt haar dan los en Matthew wilt op zijn beurt samen met Julia er vandoor, omdat hij zegt dat Graciella gek is, een drugsdealer is en dat ze hem wilde vermoorde. Ook vindt hij Graciella en Tony het perfecte koppel en zegt hij:
"They are a perfect couple. The plastic surgeon and the boob job addict."
Julia wilt er niet met Matthew vandoor en weet hem via een valstrik vast te binden aan een ketting. Op de andere boot hoort Tony Graciella bellen met iemand, wat hem verontrust. Als hij dan op onderzoek gaat, vindt hij de telefoon en ook vindt hij grote hoeveelheden drugs en een pistool. Hij belt dan met Julia en zegt tegen haar waar hij zich ongeveer bevindt en daarna vraagt hij aan Graciella wat dit allemaal moet voorstellen, waarop zij zegt dat het van Matthew en Julia is. Tony gelooft niet dat zijn vrouw er bij betrokken is en Graciella laat hem dan het neukfilmpje zien van hen en terwijl ze dat doet, haalt ze haar flinke borsten uit haar jurk (dan zien we Natalia Celino na circa 67 minuten voor het eerst naakt), grijpt ze in Tony's broek en geeft ze hem een kopstoot waardoor hij bewusteloos raakt.
Als Julia dan de boot vindt, gaat ze er met een motorbootje naartoe. Als ze dan aan boord komt na circa 70 minuten, ziet ze Tony voorovergebogen en vastgebonden op een tafel liggen op zijn buik (zijn voeten staan dan op de vloer) en is Graciella hem naakt (dan zien we weer de flinke borsten van Natalia Celino) in zijn kont aan het neuken met een voorbinddildo
Julia wilt dan Graciella neerslaan met een fles, maar Graciella richt een pistool op haar en gaat dan vrolijk verder met het verkrachten van Tony, waarbij Jula zegt:
"Stop! Stop it! Get off of him."
Als Graciella dan uiteindelijk stopt, gaan ze daarna met zijn drieën naar de andere boot (en Tony met een pijnlijke kont
) en als Graciella dan daar Matthew vastgeketend ziet, zegt ze mijn openingszin. Oftewel ze heeft ook Matthew in de kont geneukt. Graciella bindt dan Isabelle aan haar vast als een soort van bescherming en als Matthew zich weet te ontdoen van de ketting, probeert hij Graciella neer te schieten met een alarmpistool wat mislukt (zij schiet wel op hem en raakt hem ook), maar wel vallen Graciella en Isabelle in de zee. Graciella verdrinkt dan en Isabelle wordt gered door Julia. De film is dan nog niet afgelopen, want Julia krijgt nog ruzie met Tony (vanwege haar affaire met Matthew en het neukfilmpje), die van haar wilt scheiden en die tegen haar zegt:
"You took me on this trip, you got me raped. I got raped!"
Als Julia dan zegt dat ze zwanger is, probeert Matthew Tony te wurgen met een touw en vallen ze samen in de zee. Matthew verdrinkt dan en Tony weet weer aan boord te komen en zegt dan tegen Julia:
"I'm sorry. I'm sorry Julia".
Julia zegt dan tegen hem "Bend over", waarna ze hem in zijn kont gaat neuken
Dat was maar een grapje, want als Tony sorry heeft gezegd is de film na circa 82 minuten afgelopen.
Veel stelt het allemaal niet voor wat je te zien krijgt in "Dirty White Lies" en ik kan me goed voorstellen dat de meeste stemmers hier de film een heel laag punt hebben gegeven. Zelf vond ik de film ook niet goed, maar 82 minuten kijken naar een film met Fiona Horsey is voor mij geen straf. Ze is inmiddels ook een volwassen vrouw geworden (in de laatste film die ik van haar zag was ze 10 jaar jonger) en dat was ook goed te zien. Ze is nog steeds een mooie vrouw, maar in de andere films vond ik haar mooier.
De cast is in deze film vrijwel letterlijk op één hand te tellen en niemand speelde goed. Het zijn natuurlijk ook allemaal B en C acteurs / actrices. Fiona Horsey deed het het beste en Lauren Denyer als de 10-jarige Isabelle deed het het slechtst en ik vond haar vooral irritant. Verder vond ik Natalia Celino als Graciella wel een aparte vrouw. Ze is niet echt mooi (ook niet echt lelijk) en ze is ook niet de slankste (ze is een soort van BBW vrouw), maar ze had wel flinke borsten (en ook best mooie) en ze zorgt ook voor de geweldigste scène in de film, namelijk de verkrachting van Tony. In de andere films van regisseur Wolfgang Büld was ook steeds de leuke acteur Paul Conway te zien en eerlijk gezegd miste ik hem in deze film. Hij zorgt namelijk altijd wel voor wat humor en dat ontbrak juist in deze film. Hij zou eigenlijk perfect geknipt zijn geweest om de rol van Matthew te spelen.
Al met al is "Dirty White Lies" gewoon een matige Thriller film die gelukkig ook maar 82 minuten duurt. Ben je een fan van Fiona Horsey, ze heeft er minimaal twee met mij en "Fransman"
, dan kan je de film gerust kijken. Maar heb je nog nooit gehoord van haar (ik ken haar overigens ook pas sinds een maand), dan kan je deze film beter niet kijken en kan je beter naar "Dead Calm" kijken. Normaal gesproken zou deze film van mij ook een laag punt hebben gekregen, maar vanwege Fiona Horsey krijg ik dat niet over mijn hart en geef ik de film een nipte onvoldoende.