• 9.374.070 stemmen

Geregisseerd door: Eric Summer

Met onder meer: Claire Forlani, Jamie Bamber en Riley Jackson

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Crystal Inferno

Op de 20ste verdieping van een wolkenkrabber ontstaat een gaslek met een gevaarlijke vlammenzee als gevolg. Anne en Ben Bronson, twee tieners, komen gevangen te zitten in de wolkenkrabber. Brianna en Tom, de ouders van de twee tieners, zullen nu moeten samenwerken om hun kinderen te redden. Veel tijd hebben ze niet want de vlammen verspreiden zich vliegensvlug door het hele gebouw.

Ah.

Kennelijk is Claire Forlani inmiddels ook zover te 'oud en niet mooi en jong genoeg meer' te zijn en dus nul rollen in Hollywood meer krijgt en in dit soort b-films moet gaan opdraven.

avatar van crea doda

crea doda

Zit er nu 15 minuten in en vind het niks.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Zelfs de omschrijving hier op moviemeter klopt voor geen meter.

avatar van blackwolves

blackwolves

was niet zo ik hou van die films kun je zegen een beetje een gezin drama

toch vond ik hem wel goed.

avatar van blackwolves

blackwolves

rampen films deze mag er ook wezen lekker spanend

in onze dwaze klotenland weer niet te vinden op dvd het niet iedereen zijn smaak maar ach wat kan het mij schelen ik vind hem goed genoeg. wou dat we niet in zo achterlijk land woonde als het op film aankomt

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag deze film gekeken, deze film heb ik gekocht via Amazon op dvd en deze heette: ''Inferno: skyscraper escape'' wel zonder NL ondertitels, maar hij was best goed te volgen.

We hebben dit natuurlijk al eens vaker gezien in rampenfilms, een gezin waarin vader en moeder ruzie hebben of in scheiding liggen, de man en vrouw hebben een afspraak in het hoge gebouw waarna ook later de kinderen naar toe gaan zonder weten van de ouders, waarna net een grote brand uitbreekt.

De kinderen zitten vast in de lift en de ouders op zoek naar hun kids, er zitten ook nog wat andere hoofdpersonen in het gebouw waaronder de secretaresse waar een beveiliger een oogje op heeft en nog een 2tal dat hoopt te vluchten via een helikopter op het dak...

Redelijk spannend al ik wel wat meer spektakel had willen zien, het bleef vrij braaf allemaal, maar wel allemaal beklemmend in die toren, de 85 minuten was lang genoeg om het vermakelijk te houden.

Heb mij hier best mee vermaakt!