• 9.184.037 stemmen

Alternatieve titel: FREDI

Geregisseerd door: Sean Olson

Met onder meer: Lucius Hoyos, Reid Miller en Casimere Jollette

Plot F.R.E.D.I.

"The best friend ever built"

De intelligente robot F.R.E.D.I. wordt uit een geheim onderzoeksfaciliteit gestolen door het hoofd van het project, de wetenschapper Dr. Palmer. Noodgedwongen moet hij F.R.E.D.I. achterlaten in een bos waar het wordt gevonden door de vijftienjarige James. Er groeit een sterke band tussen de robot en James. Hij is echter niet de enige die van de robot af weet en samen met zijn vrienden Danny en Natalie moet hij het opnemen tegen de slechterik Grant.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van DreamTech

DreamTech

ach leuke film voor kindren tot en met zeg 14 jaar want ouder zullen zich hier niet in kunnen vinden de gedeelted met de robot zijn gewoon slecht en t verhaal qua film dito was niet mijn ding en normaal heb ik geen probleem met dit soort leuke films maar het is het allemaal net niet !

avatar van stinissen

Voor kinderen rond de zeven jaar misschien wel geschikt.

avatar van Waku

Waku

Is dat niet die robot van Bassie en Adriaan?

avatar van Lebarron

Lebarron

F.R.E.D.I. gaat over een geheime robot die ontwikkelt is door zijn uitvinder Dr. Palmer (Kelly Hu) als hulpje voor de mens maar haar baas Grant(Angus McFayden) wil haar echter als vernietigingswapen gebruiken. Ze vlucht met F.R.E.D.I. en laat haar achter in een bos. Hier wordt ze gevonden door de tiener James. Terwijl James en F.R.E.D.I vriendschap sluiten proberen Grant en zijn mannen hun met man en macht te vinden.

F.R.E.D.I is niet echt origineel maar voor jongere kinderen best vermakelijk. Het verhaal lijkt erg op de in hetzelfde jaar verschenen A-X-L maar die was wel een tikje beter. Want wat is er cooler een brute robothond of een groot paasei dat in een Robinachtige Robot veranderd met de stem van Candace Cameron uit Full House? De hele film was vrij oubollig. Bassie en Adriaanachtige schurken, een Diederik Jekelachtige wetenschapper in een witte jas. Ik heb het allemaal al eens gezien en beter maar toch was het best okay.

F.R.E.D.I is echt een film voor de wat jongere kinderen voor ouderen is hij net wat te flauw.