• 9.373.593 stemmen

8-Nengoshi no Hanayome (2017)

Alternatieve titels: The 8-Year Engagement / 8年越しの花嫁

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Takahisa Zeze

Met onder meer: Takeru Satoh, Tao Tsuchiya en Hiroko Yakushimaru

Gesproken taal: Japans

Plot 8-Nengoshi no Hanayome

Hisashi (Takeru Satoh) en Mai (Tao Tsuchiya) hebben hun huwelijksceremonie binnen 3 maanden, maar Mai wordt ziek en belandt in een coma. Hisashi geeft zijn verloofde niet op en bidt voor haar herstel. Uiteindelijk wordt Mai wakker maar ze heeft geen enkele herinnering meer van Hisashi.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BBarbie

BBarbie

De openingscredits vermelden dat de film is “based on a true story”. Dat mag niet verhinderen dat ik gaandeweg het gevoel kreeg dat ik het clichématige verhaal al eerder had gezien. Het is een stereotiepe tranentrekker van het zuiverste water, die te weinig indruk op mij maakte.