• 9.373.530 stemmen

Geregisseerd door: July Hygreck

Met onder meer: Syrus Shahidi, Charlotte Gabris en Tom Hygreck

Gesproken taal: Frans

Plot Blockbuster

Jeremy en Lola besluiten om hun dagelijkse leven als een videodagboek te verfilmen. Wanneer Lola erachter komt dat ze deel uitmaakt van een experiment wordt ze boos en laat ze hem in de steek. Jeremy is echter verliefd op haar geworden en hij zal nu alles doen om haar terug te krijgen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Vanaf 24 januari te zien op Netflix

avatar van IH88

IH88

Blockbuster

Sympathiek filmpje met een originele insteek en een eigenzinnige regie. Het is alleen jammer dat het samenspel tussen de twee hoofdrolspelers niet overtuigd, en de grappig bedoelde situaties werken niet echt. Er is ook nog een dramatisch subplotje rond de vader van de hoofdrolspeler, maar dit hangt er een beetje bij en maakt weinig indruk. Blockbuster is daardoor een film die door de korte speelduur lekker wegkijkt op een regenachtige zondigmiddag, maar ook een film die je zo weer bent vergeten.

avatar van Mescaline

Mescaline

Precies wat IH88 al zegt, het is best een vermakelijk filmpje en daar wil ik ook graag aan toevoegen dat de actrice die Lola speelt ook wel een erg leuke dame is en dat helpt de film zeker nog iets in het voordeel.

Maar inderdaad, het dramatische plotje werkt maar half en maakt niet echt emoties los en de humor slaat ook met enige regelmaat de plank mis.

Vervelend is het allerminst, korte speelduur en een vrij originele opzet van een voor de rest vrij standaard verhaal vermaakt genoeg om eens mee te pakken, maar zoals mijn voorganger al aangaf is het ook een film die je snel weer vergeet.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Af en toe leuke momentjes en geinig om Michel Gondry te zien (ik besef ineens dat de beste man Fransoos is) maar verder niet heel bijzonder. Tussen de jongen en het meisje zit weinig chemie en hetgeen verder allemaal gebeurt weet ook niet echt te boeien. Qua regie af en toe geinige foefjes en visueel soms ook wel ok;e. 1,5*.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Franse kijk-ons-eens-lollig-doen humor met constante verwijzingen naar Amerikaanse popcultuur in de hoop in de smaak te vallen bij die Amerikanen. En dan vloggen. Nee, erg vervelend.