• 9.372.663 stemmen

Met onder meer: Danny Trejo en Blake Webb

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Juarez 2045

"The drug war continues"

In het jaar 2045 heeft de voortdurende 'War on Drugs' een ravage aangericht in en tussen de Verenigde Staten en Mexico. Door wanpraktijken verliest Gear Side International, een bedrijf gespecialiseerd in robotica, een miljardencontract met de regering. Op de rand van het faillissement verkoopt het zijn technologie aan het Malvado-kartel dat deze geavanceerde technologie in hun criminele voordeel gebruikt.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Ik lees Danny Trejo, ik lees problemen...........,.

avatar van schumacher

schumacher

Rampzalig.

avatar van blurp194

blurp194

Tsja, Danny Trejo. En die staat dan nog als publiekstrekker op de poster ook. Dat belooft niet echt veel goeds. Hij staat bij mij ondertussen ook op het lijstje doemacteurs dat ooit begon met Eric Roberts - zo’n naam waarvan je meteen weet dat het niets meer wordt met een film.

Toch valt deze film dan toch nog tegen. Knap gedaan, al betwijfel ik dat dat het doel was. Slechter dan deze film wordt het wat mij betreft niet gauw - een absurd stompzinnig verhaal als dat al zo heten mag, lelijk in beeld met grauwe en vieze kleuren, slecht geacteerd. En als ergste nog de robots die constant misschieten.

avatar van wimaroca

wimaroca