• 9.374.148 stemmen

Met onder meer: Zo In-sung, Jung Woo-sung en Bae Sung-woo

Gesproken taal: Koreaans

Plot Deoking

"Only One Will Become."

Park Tae Soo komt uit een moeilijke familie. Na een al even moeilijke jeugd besloot hij officier van justitie te worden. Nu, jaren later, is hij één van de beste in zijn vak en tevens de jongste. Wanneer hij zijn collega Han Kang Sik ontmoet, verandert alles.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Park Tae-su

Jeon Hee-sung

Cha Mi-ryun

avatar van BBarbie

BBarbie

Tamelijk warrige film over corruptie binnen de Koreaanse overheid en het justitieapparaat in het bijzonder. Ik denk dat je toch een beetje ingevoerd moet zijn in die problematiek om deze film ten volle te kunnen waarderen. Ik vind het sowieso jammer dat de zaak van de gymleraar en zijn leerlinge min of meer geruisloos het veld moest ruimen voor politiek gedoe en de bijbehorende intriges. Daar kan ik niet zoveel mee.