• 9.373.568 stemmen

Geregisseerd door: Giorgio Serafini

Met onder meer: Eric Balfour, LaDon Drummond en Kristin Cochell

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot 200 Degrees

"As the stakes get higher.... so does the temperature"

Effectenhandelaar Ryan Hinds wordt wakker in een gesloten, industriële oven. Een mysterieuze stem geeft Ryan de opdracht binnen twee uur met een bedrag van twee miljoen dollar op de proppen te komen. Wanneer Ryan daar niet in slaagt, zal de temperatuur in de oven stijgen en zal hij levend verbranden. Het is nu aan Ryan om met behulp van zijn mobiele telefoon het bedrag bij elkaar te sprokkelen.

avatar van joshua1988

joshua1988

eindelijk een verrassend einde gezien, van een verhit plot dat aan alle kanten rammelt maar toch boeiend en net geloofwaardig genoeg blijft om het helemaal af te willen zien. Hoofdrolspeler Eric Balfour is bepaald geen zacht eitje hier. Prima voer voor BBQ-dagen!

avatar van mathias2010

mathias2010

Hoe kan die GSM nog steeds werken bij 80 graden celsius? Het einde is een lacher. Het is zijn eigen broer, wie doet dat bij zijn eigen famile? De broer lijkt ook een politieman te zijn, blijkbaar dan wel een hele slechte, het toppunt is dat hij zichzelf dan laat opsluiten in die hete cel?? Wat een ongeloofwaardig verhaal.

Doet me een beetje denken aan Buried

avatar van princesspeach

princesspeach

Verrassend einde inderdaad. Al hoewel ik vanaf het begin al wist dat het die broer zou zijn. De reden voor zijn ‘ wraak ‘ vond ik een beetje onzin. Iedereen zou die behandeling die hij nodig had voor zijn zoon vertellen. En die broer zou her dan vast wel hebben gegeven. Anna gaat dood, wel makkelijk hoe hij ermee omgaat en leuk wegwandelde. Beetje duister. eerste 30 min en laatste 30 min ‘t spannendst. daarnaast, hij had 4 miljoen... kon hij 1 miljoen wel missen toch?! . Al met al vond ik het een aparte , originele film.

avatar van Doom4

Doom4

Ik hou van films die zich op 1 locatie afspelen zoals 127 hours, brake en buried maar dan moet het wel spannend blijven. De hoofdrolspeler was vanaf het begin al vervelend en de tegenspelers hadden er niet veel zin in zo te horen/zien. Het einde was een lachertje......

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een matige thriller die op het succes van Phone Booth en Buried wilt meeliften. Dit met een laag budget en een relatief onbekende cast. Persoonlijk hou ik van dit soort claustrofobische films, maar dan moet het script wel goed worden uitgewerkt. Helaas is dat in deze film niet het geval, en wordt het geheel richting het einde erg ongeloofwaardig.

2,0 *