• 9.373.531 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Pascal Franchot

Met onder meer: Jennifer Jostyn, Antonio Fargas en Asher Metchik

Plot Milo

"Remember, Jason and Freddy were kids once too."

Vier jonge meisjes zijn getuige van de moord op één van hun vriendinnetjes door het vreemde jongetje Milo. Even later wordt Milo verdronken aangetroffen. Zestien jaar later keert één van hen, Claire Mullins, weer terug naar haar geboortedorp voor een reünie met haar vriendinnen. Daar ziet ze al gauw mysterieuze verschijningen van een jongetje in een gele regenjas. Ze ontdekt dat Milo nog springlevend is en bovendien geen dag ouder is geworden...

Claire Mullins

Lieutenant Parker

Dr. Matthew Jeeder M.D.

Abigail Scott

Milo Jeeder

Evan (as Jordan Blake Warkol)

avatar van Hemdale

Hemdale

3,5 ster voor deze zeer vermakelijke film!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Best aardige film, met redelijk wat spannende momenten. Nergens echt hoogstaand, maar bepaalde scènes met dat kleine manneke in dat regenjasje zijn toch nog best effectief. Verder een film die gelukkig niet echt weet te vervelen, ondanks de vele uitgekauwde clichés.

avatar van Sjaak

Sjaak

Een zeer leuke film met een zeer gele regenjas.

avatar van Diesel

Diesel

De film had als doel om de personage Milo in de filmwereld uit te laten groeien tot een onvergetlijke moordenaar, net zoals Jason en Freddy.

Niet gelukt dus.

MaTtIeBoY

Matige film. Nooit eng, Nooit Leuk!!! 1,5 ster

avatar van Justice4All

Justice4All

ik moest denken aan it, met die regenjas. trouwen ik vond et helemaal nix an

avatar van TVGids

TVGids

Ik ook niet. * ster

avatar van Webby

Webby

Hele tijd geleden gezien. Vond hem toen aardig goed. 3 *

avatar van Infernal_Lady

Infernal_Lady

Goede spannende film, al wordt het op het einde soms wat overdreven waarin het in kwaliteit afneemt. Maar algemeen vond ik het best een goede film. Hij is een drie waard.

†I F †

avatar van DragQueen

DragQueen

Best een aardige horrorprent. het verhaal is best degelijk, en de cameravoering is prima gebracht. de film heeft met vlagen toch iets engs over zich, en is best sfeervol te noemen. het acteerwerk is ook van een goed niveau. met name vincent schiavelli vind ik goed in deze prent. goed kijkvoer in mijn ogen. 3 sterren.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

spannende film, op het einde zakte de spanning wat in, maar het middendeel was erg goed

avatar van mikey

mikey

Halloween achtige film. Nogal lelijk gemaakt en werkelijk afschuwelijk acteerwerk. In de film is geen spanning te vinden en de moordpartijen zijn bijzonder schaars. Dus voor bodycountliefhebbers een No Go! Arme meneer Fargas.

avatar van SlasherMovieMan

SlasherMovieMan

Wie de hell is Milo?

Maar een bagger horrorfilm. Precies mikey, de film is inderdaad halloween achtig, maar dan tien keer niks. Nee, geen goeie film naar mijn mening. Skip it!