Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Pascal Franchot
Met onder meer: Jennifer Jostyn, Antonio Fargas en Asher Metchik
Plot Milo
"Remember, Jason and Freddy were kids once too."
Vier jonge meisjes zijn getuige van de moord op één van hun vriendinnetjes door het vreemde jongetje Milo. Even later wordt Milo verdronken aangetroffen. Zestien jaar later keert één van hen, Claire Mullins, weer terug naar haar geboortedorp voor een reünie met haar vriendinnen. Daar ziet ze al gauw mysterieuze verschijningen van een jongetje in een gele regenjas. Ze ontdekt dat Milo nog springlevend is en bovendien geen dag ouder is geworden...
Claire Mullins
Marian
Abigail Scott
Milo Jeeder
Jack Wyatt
Evan (as Jordan Blake Warkol)
Chainsaw
Best aardige film, met redelijk wat spannende momenten. Nergens echt hoogstaand, maar bepaalde scènes met dat kleine manneke in dat regenjasje zijn toch nog best effectief. Verder een film die gelukkig niet echt weet te vervelen, ondanks de vele uitgekauwde clichés.
Sjaak
Een zeer leuke film met een zeer gele regenjas.
Diesel
De film had als doel om de personage Milo in de filmwereld uit te laten groeien tot een onvergetlijke moordenaar, net zoals Jason en Freddy.
Niet gelukt dus.
1.0/5.0
MaTtIeBoY
Matige film. Nooit eng, Nooit Leuk!!! 1,5 ster
Justice4All
ik moest denken aan it, met die regenjas. trouwen ik vond et helemaal nix an
Infernal_Lady
Goede spannende film, al wordt het op het einde soms wat overdreven waarin het in kwaliteit afneemt. Maar algemeen vond ik het best een goede film. Hij is een drie waard.
†I F †
DragQueen
Best een aardige horrorprent. het verhaal is best degelijk, en de cameravoering is prima gebracht. de film heeft met vlagen toch iets engs over zich, en is best sfeervol te noemen. het acteerwerk is ook van een goed niveau. met name vincent schiavelli vind ik goed in deze prent. goed kijkvoer in mijn ogen. 3 sterren.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
spannende film, op het einde zakte de spanning wat in, maar het middendeel was erg goed
mikey
Halloween achtige film. Nogal lelijk gemaakt en werkelijk afschuwelijk acteerwerk. In de film is geen spanning te vinden en de moordpartijen zijn bijzonder schaars. Dus voor bodycountliefhebbers een No Go! Arme meneer Fargas.
SlasherMovieMan
Wie de hell is Milo?
Maar een bagger horrorfilm. Precies mikey, de film is inderdaad halloween achtig, maar dan tien keer niks. Nee, geen goeie film naar mijn mening. Skip it!

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

La Monja