• 9.376.732 stemmen

Genre: Familie

Geregisseerd door: Mark Cartier

Met onder meer: Todd Cahoon, Sarah Frangenberg en Shane Harper

Plot Lift Me Up

Na het tragische verlies van zijn vrouw, staat John Donelson er alleen voor om zijn 16-jarige stiefdochter op te voeden. Hij moet leren om een vader te worden voordat ze alles opgeeft dat haar moeder ooit wilde voor haar. Hij is wel zeer streng. Het meisje wordt geconfronteerd met de uitdagingen van de middelbare school en zijn harde aanpak. Ze bezit echter een geweldige toewijding om te dansen en dat zorgt ervoor dat ze uiteindelijk toch vrede en geluk zal vinden.

avatar van IH88

IH88

Lift Me Up

Een film met twee gezichten. Het grootste gedeelte van Lift Me Up is rommelig, geforceerd en erg matig. De acteerprestaties zijn belabberd en de dialogen lachwekkend slecht. Maar in het laatste gedeelte wordt het beter en komt de emotionele impact van het verliezen van een moeder en echtgenote wat beter tot uiting. En wordt het acteren ook beter. Zeker van Frangenberg. Ze kan mooi dansen, maar jammer genoeg is dat een verhaallijn die te weinig aan bod komt.