• 9.374.935 stemmen

Britney Ever After (2017)

Biografie / Drama | 84 minuten

Genre: Biografie / Drama

Geregisseerd door: Leslie Libman

Met onder meer: Natasha Bassett

Plot Britney Ever After

Het verhaal van de Amerikaanse popzangeres Britney Spears. Zij begon met zingen in de televisieshow "The Mickey Mouse Club" en maakte al snel carrière. In de jaren 90 was zij een ware superster en het idool van veel tienermeisjes. Britney kwam veel in het nieuws en maakte een bijzondere comeback.

avatar van The Oceanic Six

Britney Ever After (Trailer) - YouTube

Dit is de trailer van de film over Britney Spears|Prive| Telegraaf.nl

18 februari op tv in Amerika. En vast ook snel in Europa.

Zag net een teaser online staan, wist niet dat er een film kwam. Kan nog best interessant worden, ook als ze de problemen met de media goed behandelen waardoor ze in een depressie belandde. Toch wel het grootste popicoon van deze eeuw vermoed ik. Samen met die Justin Bieber dan.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Het is een Lifetime biopic, die zijn zelden de moeite waard.

avatar van The Oceanic Six

Donkerwoud schreef:

Het is een Lifetime biopic, die zijn zelden de moeite waard.

Maar wel eentje die alles toont, zie de Telegraaf link, Britney is er ook niet bij mee.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Mjah, dat maakt de film op zich niet per se goed. Dit is bijvoorbeeld ook Lifetime: Natalee Holloway (2009)

avatar van Lui

Lui (crew films)

Na +400 stemmen een 2.3 op IMDB

avatar van Arapaho85

Arapaho85

Ongelofelijk, maar wat was dit slecht.

Ik had gehoopt een biopic te kunnen zien in de stijl van Ray of Walk the line.

Maar deze film is een sneltrein de alle passages doorloopt zonder ziel en met bar maar dan ook bar slecht acteerwerk.

avatar van killerfreak

killerfreak

Wat is dit nu weer... Geen "echte" personages, tot daaraantoe. Maar slechte acteurs (en dan bedoel ik echt slecht), vreemde sprongen, verkeerde feiten, geen originele nummers, slechte lipsync, geen ziel, en zo kan ik nog even doorgaan. Geen waarheidsgetrouwe documentaire, maar een poging tot met een floppy onoverzichtelijk verloop waarin ze enkele scènes uitvergroten die aan elkaar kleven en denken dat ze zo een film kunnen maken.

Geen idee waarom ik hier een vol uur naar heb gekeken, maar vind het wel jammer. Keek hier oprecht naar uit, en om dan zo'n misbaksel te moeten zien... mja

avatar van Tarkus

Tarkus

Het zoveelste slachtoffer dat de roem niet aankan, het had evenwel slechter kunnen aflopen, en Britney Spears heeft zich op tijd kunnen herpakken.

Maar een betere film over haar leven zou wel wenselijk zijn, want, hoewel de gelijkenis treffend is, is de hoofdrolspeelster niet veel waard. Net als de rest van de cast trouwens, er wordt zo slecht geacteerd dat je de film bijna zou afzetten.

Ik wou weten hoe dit verhaal eindigde en daarom heb ik hem uitgekeken, maar het heeft moeite gekost.