• 9.113.616 stemmen

A Wish for Christmas (2016)

Drama / Familie | 84 minuten

Genre: Drama / Familie

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Christie Will Wolf

Met onder meer: Lacey Chabert, Paul Greene en Andrea Brooks

Plot A Wish for Christmas

Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen.

avatar van Nienke1981

Nienke1981

Geen kwalitatief hoogstaande film, maar als je van het genre houdt, is dit een erg leuke film.

Op Netflix gekeken.

avatar van Gish

Gish

Zoet en voorspelbaar maar best leuk om te kijken als je van kerst houdt.

Minpuntje is het laatste deel van de film waar een aantal verhaallijnen te snel afgeraffeld worden.

"Mean Girls" Lacey Chabert is prima geschikt voor deze rol.

avatar van missl

missl

Mijn eerste film van Lacey Chabert, los van Mean Girls. Ze speelt een irritant meisje en dat is jammer want de film is best leuk.

avatar van Mickey b

Mickey b

Kerstfilmpje met simpel verhaal waar alles iets te gemaakt is en alles te gemakkelijk verloopt. Weinig romance. Ook geen echte chemie tussen hoofdrolspelers. Al betere gezien in dit genre. Ideaal om na stresserende werkdag even gedachten naar kerstmis te laten afdwalen zonder al te veel verwachtingen.

avatar van Noodless

Noodless

Typisch kerstfilmpje waarbij je alles kan aanvinken wat er bij dit soort filmpjes kan voorkomen. Lacey Chabert is charmant in haar rol, maar er is weinig chemie met haar mannelijke hoofdrolspeler Paul Greene.

5/10

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een matige Kerstfilm met Lacey Chabert in de hoofdrol. De actrice was tijdens het filmen zeven maanden zwanger. Op 1 september 2016 beviel ze van een dochter. Tijdens haar scènes droeg ze losse kleding om haar zwangerschap te verbergen. Voor Chabert was dit haar achtste Kerstfilm, en de vijfde film voor The Hallmark Channel. Tevens was dit haar derde samenwerking met Christie Will Wolf. De moeder van tegenspeler Paul Greene verschijnt in een korte cameo.

Mijn grootste probleem is met name het matige einde. Er is op geen enkele manier sprake van romantiek tussen beide personages. Het leek wel alsof bepaalde scènes werden verwijderd, omdat we bijvoorbeeld nooit zien hoe Peter en zijn vader hun meningsverschillen bijleggen. Dus nee, dit had veel beter uitgewerkt moeten worden. Een gemiste kans.

2,0 *