• 9.372.934 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Adam Ahlbrandt

Met onder meer: Natalie Jean, J.D. Brown en Adam Huss

Plot The Cemetery

In 1671 ondergingen honderden mannen, vrouwen en kinderen bloedige en pijnlijke rituelen, uitgevoerd door priesters die niet bij machte waren het kwaad uit de bezetenen te drijven. Bill en zijn team van paranormale onderzoekers willen uitvinden of de personen echt bezeten waren door het kwaad. Gewapend met de gegevens van de kerk trekken ze naar de wildernis om achter het ware verhaal te komen.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Stiekem nieuwsgierig, want het verhaal klinkt zeker niet verkeerd.

avatar van joolstein

joolstein

Amateurische B-vehikel zonder dat ik hier ook maar iets goeds of interessant over kan melden. Geen bijzonder script , vijf mensen gaan naar het bos. Puberaal geklets en een stel borsten. Tja, natuurlijk het Amerikaanse stoere gedoe met een zakje wiet. Acteerwerk was ver beneden alle peil. En de personages waren totaal niet grappig of interessant. Een paar bloederige scenes maar verder vooral gaap, standaard. Nadat regisseur Adam Ahlbrandt vier films heeft afgeleverd (Waar haalt hij toch het geld vandaan om überhaupt te kunnen filmen?) die alle zeer laag staan aangeschreven is het misschien tijd om te stoppen? Toch staan er nog meer films van hem op IDMB is er dan daadwerkelijk een publiek voor dit soort films?

avatar van knusse stoel

knusse stoel

In enkele woorden: het wordt allemaal zo overdreven, net als 'Joolstein' al zegt over dat zakje weed, het wordt volledig in beeld gebracht hoe de pijp wordt leeg gezogen en dan overdreven: 'aaahhh, het lekkerste wat ik ooit heb gehad!'

En dan het geschreeuw voor de dood van een bezetene en na de dood. Je zou zeggen: 'opgeruimd staat netjes' maar nee, gillen en schreeuwen.

Ik adviseer de mensen die de film willen zien; kijk naar de trailer, dan heb je de film gezien!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

joolstein schreef:

Yup. Vooral in landen zoals Duitsland doen dit soort films het erg goed. En laat daar de (low budget) horror-markt nou net gigantisch groot zijn Ik heb hem daar tijdens Weekend of Hell ook vandaan geplukt in een prachtige 3-disc mediabook variant. Ahlbrandt is een interessante indie-regisseur die inspiratie lijkt te halen uit o.a het werk van Ittenbach, waarbij alles mag wijken voor de gore. My type of director.

Meteen Cross Bearer (2012) besteld.