• 9.370.973 stemmen

Geregisseerd door: George Erschbamer

Met onder meer: Lorenzo Lamas en Josie Bell

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Snake Eater

"As dirty as Dirty Harry, as dangerous as Deliverance"

Jack Kelly (Lorenzo Lamas) werkte vroeger voor een bijzondere eenheid onder de mariniers, gespecialiseerd in het vakkundig opsporen, overmeesteren en uitschakelen van doelwitten. Door hun sluwe karakter noemde men ze weleens "Snake Eaters". Nu werkt Jack als undercoveragent. Hij ziet de stad echter als een nieuwe jungle en gebruikt vaak dezelfde technieken als voorheen, wat voor zijn chef niet langer door de beugel kan.

avatar van djelle

djelle

Lorenzo Lamas en films. Je kan evengoed een molotovcoctail op een schilderij gooien, het geeft een beetje hetzelfde effect. Niet dat iemand als pakweg Al Pacino deze "Snake Eater" (de naam alleen al) zou kunnen redden, verre van, maar het had toch al een tikje gescheeld. Oliedomme humor, een ontieglijk saai onzinscenario, lelijke (en schaarse) actiescenes... noem maar op. Het begin is nochtans vrij cool en min of meer veelbelovend, de rest is zelfs onder invloed nauwelijks kijkbaar.

avatar van Respekked

Respekked

Nu werkt Jack als undercoveragent.

He was a cop, and good at his job..

avatar van Shaky

Shaky

Hilarisch slechte film waar ik meer om heb moeten lachen dan menig komedie. Van de belabberde dialogen tot het belachelijke plot; alles aan deze film is fout. Ik kan niet zeggen dat iets in deze film 'goed' was, maar toch geef ik de film 2,5 ster omdat ik me, weliswaar om de verkeerde redenen, ermee vermaakt heb.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik heb Snake Eater maar eens als late avondfilm gekozen. Deze B-Flm is destijds gemaakt als Home Video en kon gehuurd worden in de videotheken. Ik als allround liefhebber van oude films vermaak mij wel.

avatar van Supernatural

Supernatural

Na jaren weer eens gezien,heb de box met alle 3 delen sinds kort op bluray. Was wel weer leuk om eens terug te zien. Tuurlijk zijn het b films,maar toch heb me weer prima vermaakt. Het heeft toch wel wat,en lorenzo lamas heeft een leuke uitstraling,zo vind ik renegade ook geweldig. Maar deze films mis je toch in deze tijd,want het is nu gewoon een andere tijd.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Heel vroeger heb ik deze al eens gezien op VHS dacht ik, nu jaren later heb ik van ''Snake Eater'' de blu-ray mediabook gekocht via Amazon en zo heb ik alle 3 delen mooi verpakt in een box.

Nu begonnen dus aan deel 1 en kon mij er weinig meer van herinneren, vond het wel een leuke film, zit genoeg actie in en wat humor ook met de grappen die hij maakt.

Ook genoeg vuist gevechten, schietpartijen en een enkele explosie.

Later moet hij op zoek naar zijn dochter die ergens wordt vast gehouden in een bos door een stel gekken, leek even of ik naar ''Wrong Turn'' zat te kijken met die Hillbillies in het bos.

Vanaf daar zo de laatste 45 minuten vond ik erg geslaagd, leuke vallen worden er dan weer opgezet en Lorenzo komt goed in zijn rol, het loopt niet allemaal vlekkeloos bij hem maar hij weet zich er toch uit te redden.

Al met al een zeer vermakelijk actie (komedie) film, oogde heerlijk 80's en ben zeer benieuwd of deel 2 en 3 ook zo goed zijn.