• 9.369.514 stemmen

Geregisseerd door: Eldar Ryazanov

Met onder meer: Nikita Mikhalkov

Gesproken taal: Russisch

Plot Zhestokiy Romans

Verhaal over de liefdesperikelen van Larisa en de mannen die een oogje op haar hebben. Larisa ontmoet de flamboyante Sergei op de bruiloft van haar zus, maar wanneer hij het waagt een jaar weg te blijven besluit ze te trouwen met de saaie Yuli.

avatar van cempaka

cempaka

Romantische Larissa is helaas omringd door mannen die niet in staat zijn haar liefde te beantwoorden. Het is een drama.

avatar van BBarbie

BBarbie

Episch drama met een klassiek aandoend (en dus voorspelbaar) romantisch verhaal. De Russische liedjes, die de film een semi-musical karakter geven, liggen aangenaam in het gehoor en zijn daarmee naar mijn smaak het beste deel van de film. Temeer omdat het verhaal mij niet erg aanspreekt.