• 9.370.279 stemmen

Alternatieve titel: Grandma's House

Geregisseerd door: Peter Rader

Met onder meer: Eric Foster, Kim Valentine en Len Lesser

Plot Grandmother's House

"She'll Spoil You To Death!"

Als de vader van de kinderen Lynn en haar jongere broer David sterft, moeten de kinderen bij hun oma en opa gaan wonen. In het huis van hun grootouders gebeuren rare dingen, en als David zijn opa met lijken ziet slepen, is voor hem de maat vol en hij belt de politie.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

En ik blijf maar van deze onbekende horrorwerkjes uit de jaren 80 vinden.

avatar van Vascago

Vascago

Goed bezig

avatar van Filmbuff97

Filmbuff97

Grandma's House is een van die erg onbekende B-Films die toch wel verrassend leuk is.

Voor ik echt begin met mijn review, wil ik eerst vermelden Dat dit echt geen Horrorfilm is. Dus Horrorfreaks, Wees niet teleurgesteld.

Grandma's House gaat over 2 kinderen, David & Lynn, Die na de begravenis van hun overleden vader noodgedwongen naar hun Oma & Opa moeten intrekken. Eerst gaat dit goed, Maar dan Merkt David iets merkwaardigs op: Hij ziet zijn opa met lijken Slepen. En vlogens een ander kind in de buurt is het niet het eerste slachtoffer...

Zoals eerder gezegd, Grandma's house is een enorm onbekende B-Film die erg goed is. de film bied weinig aan op het gebied van bloederig geweld. In plaats van moet grandma's house het erg van spanning hebben. En de film is zeker spannend en boeiend genoeg op uit te kijken.

Het Acteerwerk van de kinderen is niet erg geweldig, maar, Hey, wat verwacht je nou van een kinderacteur?

De rest van de acteurs spelen vrij aardig. Iedereen is goed Gecast.

De Setting is ook erg goed; De Boederij is een goede keuze, want op een boederij lopen niet erg veel mensen rond, behalve de bewoners, natuurlijk.

Het enige nadeel is dat een Exemplaar van deze film Erg moeilijk is on te vinden, Op DVD, VHS, Etc.

Maar in Conclusie; Grandma's House is een erg Spannende en Boeiende film.

avatar van Lord Flashheart

Lord Flashheart

80'ties nostalgie.

Voor een goede film moet je hier absoluut niet zijn. Grandma's House is inderdaad geen horror; eerder een slecht uitgevoerde tv-film thriller/drama. In het begin lijkt het even de kant op te gaan van een ouderwetse buddy horror, maar de kijker komt al snel bedrogen uit.

Wat volgt is een eentonige achtervolging door een sinaasappelboomgaard en wat minimale gore. De locatie werkt wel, echter door de matige regie wordt er nauwelijks spanning gecreëerd. De plottwist aan het einde kan zo in de top 10 van meest vergezochte twist.

Alleen als je een echte 80ties buff bent zou ik deze film opzetten. 2**

avatar van mikey

mikey

Onduidelijke flick over 2 kinderen in een am.gothic-chaletstijl huis in subtropisch usa waar tijdens de bbq opa opeens met lichamen begint te sleuren. kinderhorror eindigt in incest-drama. de kelderscene met de rocket laungh is best okay. verder is dit raar en verwarrend.