• 9.375.363 stemmen

Geregisseerd door: Shane Abbess

Met onder meer: Daniel MacPherson, Grace Huang en Luke Hemsworth

Plot Infini

"Search. Rescue. Destroy."

Een reddingsteam wordt met behulp van tijdreis-technologie naar het mijnstation 'Infini' verplaatst, een plaats waar zelfs ruimte en tijd een bedreiging vormen. Hun missie is om de enige overlevende van een bizar ongeluk te redden voordat ze een besmette lading, een dodelijk biologische wapen, in quarantaine plaatsen. Dit wapen zal binnen een uur de aarde te bereiken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Whit Carmichael

Harris Menzies

Seet Johanson

avatar van joshua1988

joshua1988

helft gezien, kon niet meer... visueel inderdaad goed staaltje vakmanschap, maar verhaal is moeizaam, way too much f-words... Maar ik zal 'm binnenkort toch afkijken want ik ben wel benieuwd naar de afloop...

avatar van joolstein

joolstein

Helaas de film strand in goede bedoelingen Soms was het allemaal erg chaotisch. Het acteren was soms te veel. Lange scene`s met dialogen die dan eindigen in moord. Te veel proberen emotie`s over te brengen naar de kijker. Over- acting die verder geen ene toevoeging voor de film is! Hierdoor wordt het er echt niet spannender op! Wat ik ook erg irritant vond was het constante geroep om "Whit" (carmicheal). En dan is er nog de aankleding. Het ziet er wel netjes uit maar als je net iets verder kijk zie je dat het voor de 23E eeuw wel heel erg primitief is. Analoge meters, computers uit de jaren tachtig op MS-dos of de handmatige afsluiters. Het einde met dat scannen en akkoord krijgen was ook erg slecht!

avatar van Collins

Collins

Een hoop gedoe in een of ander ruimtestation wordt onnodig lang uitgesponnen. De editor had hier en daar nog wel wat snijwerk kunnen toepassen. De cameravoering was springerig en nerveus. Blijkbaar is dat nodig om spanning te suggereren. Niet doen. Schrijf een beter script, zou ik zeggen.

Belabberd acteerwerk en belabberde dialogen.

Positief waren de visuele vormgeving en het (niet geijkte) einde.

Vond het wel leuk.

Een oer-scifi genrefilmpje. Een verlaten basis op een planeet in de verste uithoek van het heelal, een crew die op onderzoek gaat zonder te weten wat er zich net heeft afgespeeld en een beetje mindfuckery of het af te maken.

De film speelt aardig leentjebuur bij The Thing, dat zijn dan meteen ook de wat mindere momenten. Ik vind dat soort scenes doorgaans niet zo spannend. Dan liever het Event Horizon-achtige begin en einde. Het "slipstreamen" had verder ook wel iets, al was dat niet zo heel speciaal (iets meer gedoe voor gewoon warpen).

Acteerwerk is duidelijk minder, visueel gelukkig wel in orde. Vooral qua editing af en toe wel leuk, wat betreft het visuele scifi gedeelte zag het meeste er wel overtuigend genoeg uit. Héél high-tech ziet het er allemaal niet uit, maar dat hoort ook wat bij de setting. Het is geen leuk vakantieplaatsje waar ze naartoe gaan natuurlijk. Vond ik in ieder geval niet heel erg storen.

Hoogstaand is het niet, wel vermakelijk én exact waar ik zin in had.

avatar van james_cameron

Inventieve low budget SF-film uit Australië, met een helaas te complex en nogal verwarrend plot, dat ervoor zorgt dat de aandacht herhaaldelijk verslapt. De te lange speelduur helpt ook niet bepaald, want door de eentonige setting worden de gebeurtenissen al snel saai en valt men veel te veel in herhaling. Qua vormgeving en aktiescenes is alles evenwel netjes verzorgd en de cast, hoewel wat anoniem, is acceptabel.