Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Bille Woodruff
Met onder meer: Sharon Leal, Boris Kodjoe en Tyson Beckford
Bekijk via CANAL+
Plot Addicted
"Every Woman Needs an Escape"
De succesvolle zakenvrouw Zoe Reynard lijkt het helemaal gemaakt te hebben. Ze is getrouwd met de man van van haar dromen, heeft twee prachtige kinderen en een vruchtbare carrière. Maar toch huist er onrust in Zoe. Ze jaagt een geheim dubbelleven na. Daardoor bewandelt ze een gevaarlijk pad en speelt ze met haar leven.
Jason Reynard
Diamond
Nina
Handsome Man
Seam
Ziet er erg standaard uit en de regisseur en cast beloven weinig goeds. Maar goed, de schoonheid van Leal is in ieder geval de moeite waard om de film een kans te geven (zeker als de hoes een voorbode is).
gauke
Een soort van onevenwichtige erotische thrillerachtige soap over een vrouw die een ruime mate van seksuele bevrediging miste in het leven. De lijven waren bijzonder mooi en aantrekkelijk, maar het verhaal op zichzelf, rond de thema's schaamte en schuld, was waardeloos, had weinig inhoud, maar werd gladjes gepresenteerd. Wat meer karakterontwikkeling had bovendien niet misstaan.
njirem
Tsja, ik zet niet snel een film halverwege uit, maar de constante gedachte over waarom ik deze bijzonder slechte film in godsnaam aan het kijken was deed me toch handelen naar mijn gevoel. Dus voor het eerste uur mijn stem van 1*
martijn205
Gisteren gezien. Het gaat hier vooral om het verhaal en verwacht geen actie of thriller,
met uitzondering van 1 scene. Het is een Drama en het laat je wel nadenken aangezien dit
iedereen kan overkomen.
Best aardig drama over een pikant onderwerp verder prachtige aankleding en super mooie lingerie.
schumacher
Viel nog goe mee. Zeker nie het van het maar de acteurs enzo en het verhaal vond ik wel goed en int echte leven gebeurt dit helaas ook vaker dan je denkt (daarom niet met meerdere vrouwen/mannen).
Een thriller is het niet, eerder een soft erotische drama.
Noodless
Toch wel tegenvallende thriller die het meer van de dramatiek en erotisch getinte scènes moet hebben dan van spanning. En ook op die vlakken kon me de film niet echt bekoren. Het slot is overigens wel heel zwak uitgewerkt. 5/10
Passiebloempje
Ai, dit was echt heel erg slecht. Belabberd acteerwerk tot het eind. (Ja, ja ik ben ietwat masochistisch aangelegd.)
filmexpert19
Een film naar mijn hart. Heb een zwak voor films over vreemdgaan, hoe ze daar mee omgaan en oplossen. Acteerwerk vond ik juist goed want als je dmv gezichtsuitdrukking kunt zien of je opgewonden bent dan ben je een goede actrice in mijn ogen. Ik kan het niet iig!
Ook echte stukken van acteurs om te zien mjam! Leuke film.
Agent47
Film was zwak. Een verkapte film met een maatschappelijke boodschap vanuit een religieus oogpunt leek het. Te netjes (afgezien van bepaalde scenes natuurlijk die waarschijnlijk niet als christelijk zal worden beschouwd), te slecht geacteerd, te budget.
richette
Voor een film met zo'n verhaal is het wel extreem braaf allemaal.
Zeker geen goede film. Beroerd geacteerd ook
Fervet opus
Wat een bar slechte film. Slecht geacteerd, slecht scenario, slecht verhaal. That's it.
cornelis2
Soft erotisch verhaal met fraai uitziende dames en heren. Er is een klein beetje uitleg over de achtergrond van de vrouwelijke hoofdpersoon die haar gedrag moet verklaren en waaraan iemand zomaar ten gronde kan gaan. Maar hier is gekozen voor mooie plaatjes en bij tijden aanzwellende muziek. Doet ergens denken aan de oude Emmanuelle films, maar dan niet op een (sub)tropisch eiland, maar gewoon in een Amerikaanse stad.
DjFrankie
Ik was niet continue geboeid, maar een onderwerp wat je minder vaak in films ziet.
Film laat ook goed zien dat je. alles hebt, wat ineens als een kaartenhuis ineen stort
AnyaH
Een soft-erotische film met weinig verhaal of inhoud. Mooie mensen, maar qua acteerniveau weinig diepgang. Geen geweldige aantekening op het cv van een acteur of actrice..... Ik denk dat er veel meer uit te halen was geweest als er beter over het plot was nagedacht. Jammer van de moeite. Geen film om aan te raden aan anderen.
Shadowed
Verbijsterende film over (een matig acterende) Sharon Leal die zichzelf steeds dieper in de problemen werkt en daar altijd andere mensen de schuld van geeft. Regisseur Bille Woodruff doet desondanks (tevergeefs) vaak een poging om van haar een enigszins empathisch figuur te maken, maar komt niet verder dan allerlei onzin en een slappe insteek om haar vervelende en impulsieve gedrag te verklaren. In ieder geval blijft het opvallend hoe dwaas dit soort erotische dramafilms voor de dag kunnen komen. De personages gedragen zich als verwende krengen of engerds die het vervolgens toch voor elkaar krijgen om elkaar in bed te krijgen, ik zat er als kijker geregeld met afgrijzen naar te kijken. Daarbij komt nog het ondermaatse acteerwerk (enkel Boris Kodjoe lijkt over enig talent te beschikken), de overdreven geschoten romantiek en de zweverige regie die geen enkele grip op het geheel krijgt. Addicted is een film over verdorven mensen die als volwassen individuen een compleet onvermogen hebben om na te denken en normale keuzes te maken. Dat deze nonsens naar 105 minuten gerekt moest worden is bizar te noemen.

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

The Secret: Dare to Dream
Drama / Romantiek, 2020

Obsessed
Drama / Thriller, 2009
ontrouwobsessieliggensininterraciale relatiecheating wifelustattractiondeceittemptationfaithful husband