• 9.370.422 stemmen

Gesproken taal: Engels en Pools

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Sex after Kids

"By Any Means Necessary"

Een pasgetrouwd stel probeert het uurrooster van hun baby af te stemmen op de pieken en dalen van hun libido's. Een lesbisch koppel ontdekt dat hun pedagogische principes mijlenver uiteen liggen. Een alleenstaande vader raakt uitgekeken op onenightstands. Twee vijftigers staren naar hun lege nest en gaan op zoek naar de vonk die hen ooit samenbracht. Is het mogelijk om én kinderen én een seksleven te hebben? En loont het wel de moeite?

avatar van blurp194

blurp194

Het gegeven is misschien een beetje flauw en simpel, maar er worden wel een paar mooie bijtende grappen tussendoor geslingerd. Vooral de vele erg ongemakkelijke situaties zijn best grappig. Niet onaardig, hoewel ik me afvraag of het voor mensen met kinderen niet een beetje al te herkenbaar wordt.

Leuk tussendoortje als je er voor in de stemming bent.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Verschijnt er in mijn update-lijst achtereenvolgens My Awkward Sexual Adventure en daarna Sex After Kids. Moest erom lachen.

avatar van Theunissen

Het is inderdaad een ietwat flauwe en langdradige bedoeling (moet het vooral hebben van de dialogen die volop aanwezig zijn), maar als tussendoortje is deze komedie nog wel te doen. Zeker vrouwen zullen deze film wel aardig en grappig vinden.

Het gaat in deze film niet om één verhaal maar om een aantal verhalen, soms met elkaar verbonden, waarvan ik het verhaal met de alleenstaande aparte moeder op zoek naar een man het leukste vond, mede ook door hoofdrolspeelster Zoie Palmer. Hoewel niet alle verhalen even leuk waren, zat het met de uitvoering (hier en daar ook een beetje bloot, o.a. van Jay Brazeau ) wel mee en viel er soms ook nog wat te (glim)lachen (o.a. masturbatie op de droger). De cast is zeker niet hoogstaand, maar ze deden het wel in het algemeen leuk en verdienstelijk. Wat ook mooi is meegenomen is dat er veel vrouwen (veel ver in de 30) in meespelen en sommigen daarvan mochten er wel wezen zoals de fraaie eerder genoemde Zoie Palmer, Amanda Brugel en eigenlijk ook wel Katie Boland.

Al met al leuk om eens gezien te hebben. Ik heb deze film overigens bij toeval gezien op de televisiezender HBO.

avatar van BBarbie

BBarbie

Kaleidoscoop over mensen voor wie het ouderschap uiteenlopende problemen met zich meebrengt. Sommige verhaaltjes zijn grappig, andere meer wat drukkend. Ze hebben met elkaar gemeen dat het over levensechte personages gaat die lief en leed met elkaar trachten te delen. Ik hield er best een goed gevoel aan over. Onwillekeurig deed de film mij denken aan die andere Canadese mozaïekkomedie Young People Fu**ing (2007).