menu

Kwon-taek Im

mijn gemiddelde
3,25 (110)
110 stemmen

Geboren:
2 mei 1936 (84 jaar)
Changsong (Noord-Korea)

Er staan 16 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 110 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,25 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,88

Filmografie

  • 3,50 (2)
    Jokbo (1979)
    Alternatieve titel: Genealogy
  • 2,62 (4)
    Jagko (1980)
    Alternatieve titel: Pursuit of Death
  • 3,75 (4)
    Mandala (1981)
    Alternatieve titel: A Buddhist Ascetic Mandara
  • 3,33 (3)
    Gilsoddeum (1986)
  • 3,67 (9)
    Sibaji (1987)
    Alternatieve titel: The Surrogate Womb
  • 3,25 (2)
    Aje Aje Bara Aje (1989)
    Alternatieve titel: Come Come Come Upward
  • 3,50 (3)
    Janggunui Adeul (1990)
    Alternatieve titel: General's Son
  • 4,00 (12)
    Seopyeonje (1993)
    Alternatieve titel: 서편제
  • 3,50 (2)
    Taebek Sanmaek (1994)
    Alternatieve titel: Taebak Mountains
  • 2,70 (5)
    Chukje (1996)
    Alternatieve titel: Festival
  • 2,50 (1)
    Chang (1997)
    Alternatieve titel: Downfall
  • 3,24 (35)
    Chunhyangdyun (2000)
    Alternatieve titel: Chunhyang
  • 2,88 (21)
    Chihwaseon (2002)
    Alternatieve titel: Strokes of Fire
  • 2,50 (2)
    Haryu Insaeng (2004)
    Alternatieve titel: Raging Years
  • 2,50 (3)
    Chun Nyun Hack (2007)
    Alternatieve titel: Beyond the Years
  • 3,75 (2)
    Revivre (2014)
    Alternatieve titel: Hwajang