menu
?

Nikos Koundouros

mijn gemiddelde
3,43 (27)
27 stemmen

Geboren:
15 december 1926
Agios Nikolaos (Griekenland)

Overleden:
22 februari 2017 (90 jaar)
Athene (Griekenland)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 27 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,43 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,86

Filmografie

  • 3,50 (2)
    Magiki Polis (1954)
    Alternatieve titel: The Magic City
  • 3,75 (12)
    O Drakos (1956)
    Alternatieve titel: The Ogre of Athens
  • 4,00 (2)
    To Potami (1960)
    Alternatieve titel: The River
  • 3,64 (7)
    Mikres Afrodites (1963)
    Alternatieve titel: Young Aphrodites
  • 1,50 (2)
    To Prosopo tis Medousas (1967)
    Alternatieve titel: Vortex
  • 2,00 (1)
    1922 (1978)
    Alternatieve titel: The Number
  • 2,00 (1)
    Bordelo (1985)
    Alternatieve titel: Bordello