menu

Teinosuke Kinugasa

mijn gemiddelde
3,40 (88)
88 stemmen

Geboren:
1 januari 1896
Mie Ken (Japan)

Overleden:
26 februari 1982 (86 jaar)
Kioto (Japan)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 88 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,40 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,71

Filmografie

  • 3,54 (50)
    Kurutta Ippêji (1926)
    Alternatieve titel: A Page of Madness
  • 3,28 (9)
    Jûjiro (1928)
    Alternatieve titel: Crossroads
  • 3,25 (28)
    Jigokumon (1953)
    Alternatieve titel: Gate of Hell
  • Naruto Hichô (1957)
    Alternatieve titel: A Fantastic Tale of Naruto
  • 2,00 (1)
    Yoso (1963)
    Alternatieve titel: Bronze Magician