menu

Bakhtyar Khudojnazarov

mijn gemiddelde
3,27 (130)
130 stemmen

Geboren:
29 mei 1965
Dushanbe (Sovjet-Unie)

Overleden:
21 april 2015 (49 jaar)
Berlijn (Duitsland)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 130 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,27 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,81

Filmografie

  • 4,00 (2)
    Bratan (1991)
    Alternatieve titel: Brother
  • 4,00 (2)
    Kosh ba Kosh (1993)
    Alternatieve titel: Neues Spiel, Neues Glück
  • 3,27 (107)
    Luna Papa (1999)
    Alternatieve titel: Lunnyy Papa
  • 3,08 (18)
    Shik (2003)
    Alternatieve titel: The Suit
  • Tanker 'Tango' (2006)
    Alternatieve titel: Танкер 'Танго'
  • 3,50 (1)
    V Ozhidanii Mmorya (2012)
    Alternatieve titel: Waiting for the Sea