menu

Avi Nesher

mijn gemiddelde
2,37 (167)
167 stemmen

Geboren:
13 december 1953 (66 jaar)
Ramat Gan (Israël)

Er staan 14 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 167 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,37 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,87

Filmografie

  • 2,68 (11)
    She (1984)
    Alternatieve titel: Barbarian
  • 2,38 (30)
    Timebomb (1991)
    Alternatieve titel: Time Bomb
  • 2,18 (66)
    Doppelganger (1993)
    Alternatieve titel: Doppelganger: The Evil Within
  • 2,31 (8)
    Mercenary (1997)
  • 1,70 (10)
    Savage (1997)
  • 3,00 (3)
    Taxman (1998)
    Alternatieve titel: The Taxman
  • 1,90 (5)
    Raw Nerve (1999)
  • 2,59 (23)
    Ritual (2001)
    Alternatieve titel: Tales from the Crypt Presents: Revelation
  • 3,00 (1)
    Sof Ha'Olam Smola (2004)
    Alternatieve titel: Turn Left at the End of the World
  • 3,71 (7)
    Ha-Sodot (2007)
    Alternatieve titel: The Secrets
  • 3,50 (1)
    Once I Was (2010)
    Alternatieve titel: Pa’am Hi’iti
  • The Wonders (2013)
    Alternatieve titel: Plaot
  • 2,75 (2)
    Past Life (2016)
    Alternatieve titel: Ha'khata'im
  • The Other Story (2018)
    Alternatieve titel: Sipur Acher