132.160 gebruikers | 83.222 films | 30.180 regisseurs | 3.420.315 berichten | 4.772.927 stemmen

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

Alternatieve titels: The Deathly Hallows, Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)
2140 stemmen | gemiddelde 3,67
mijn stem:
12 jaar geweld angstVerenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
146 minuten

geregisseerd door David Yates
met Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint

Heel Groot-Brittanië wordt in haar greep gehouden door Heer Voldemort (Ralph Fiennes), die maar één doel voor ogen heeft: het opsporen en doden van Harry Potter (Daniel Radclife). Terwijl het hele land in oorlog verkeert, houden de bebrilde held en zijn twee beste vrienden Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) zich schuil in de verste uithoeken van de Dreuzelwereld. Daar gaan ze op een levensgevaarlijke zoektocht naar de overgebleven Gruzielementen, de voorwerpen die Voldemorts ontsterfelijkheid garanderen. In de eerste helft van J.K. Rowling's laatste boek zal Harry zich bevinden in de duisterste gevaren, de meest epische avonturen en de diepste geheimen, waarvan er één hem in zijn ban zal houden: een oude legende, de Relieken van de Dood.

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2012, 21:57 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Wanneer en hoe komt Harry in het bezit van het spiegelfragment?

Metalfist
(crew)
avatar van Metalfist
4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2012, 21:59 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Kan me vergissen maar dat is toch de spiegel van Sirius die hij krijgt?

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Harry Potter 7 - And the Deathly Hallows deel 1 (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Harry Potter 7 - And the Deathly Hallows deel 1 (€ 18,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2012, 23:41 uur
Metalfist schreef:
Kan me vergissen maar dat is toch de spiegel van Sirius die hij krijgt?

Ja dat is zo. Ik kan mij echter niet herinneren dat de spiegel in één van de films voor deel 7.1 aan bod komt of dat er over wordt gesproken.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2012, 13:07 uur
Kan iemand me vertellen waarom 25 dagen van berichten gewist zijn? Kan me toch herinneren dat hier een discussie was over het verschil tussen het boek en de film die nu opeens weg is?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 februari 2012, 20:23 uur
Tegenvaller zeg. Het wist me gewoon totaal niet te boeien, iets wat de andere HP-films wel is gelukt.