Breaker High seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Breaker High? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Breaker High.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Breaker High (Seizoen 1) dateert van 1997.
Breaker High Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Breaker High? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Breaker High seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Breaker High Serie Informatie
Breaker High is een Drama / Komedie-serie uit 1997-1998. Geregisseerd door David Winning met onder meer de acteurs Rachel Wilson, Terri Conn en Kyle Alisharan .
Een groep studenten gaat naar school op een luxe cruiseschip. Zo kunnen ze een klassikale opleiding blijven volgen en tegelijkertijd wereldwijde, exotische locaties verkennen. Onder de studenten zijn atleet Alex, rokkenjager Sean, de rebelse Max, grappenmaker Jimmy, de overijverige Denise en de eigenzinnige Tamira. Kapitein Ballard is het schoolhoofd en de vader van Max.