NCIS: Sydney seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie NCIS: Sydney? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van NCIS: Sydney.
Het laatste bij ons bekende seizoen van NCIS: Sydney (Seizoen 3) dateert van 2025.
NCIS: Sydney Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van NCIS: Sydney? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over NCIS: Sydney seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
NCIS: Sydney Serie Informatie
NCIS: Sydney is een Drama / Misdaad-serie uit 2023-2026. Geregisseerd door Jennifer Leacey met onder meer de acteurs Olivia Swann, Todd Lasance en Sean Sagar .
Nu de internationale spanningen in de Indo-Pacific toenemen, wordt een eclectisch team van Amerikaanse NCIS-agenten en de Australische federale politie (AFP) samengevoegd tot een multinationale taskforce. Het doel van de taskforce is om de zeemisdaden in het meest omstreden stukje oceaan ter wereld onder controle te houden. Het team van Amerikanen en Australiërs moet snel leren elkaar te vertrouwen, hun meningsverschillen overwinnen en benutten om elke zaak op te lossen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,38 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.