El Jardín de Bronce seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie El Jardín de Bronce? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van El Jardín de Bronce.
Het laatste bij ons bekende seizoen van El Jardín de Bronce (Seizoen 3) dateert van 2023.
El Jardín de Bronce Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van El Jardín de Bronce? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Jardín de Bronce seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
El Jardín de Bronce Serie Informatie
El Jardín de Bronce is een Drama / Misdaad-serie uit 2017-2023. Geregisseerd door Benjamín Naishtat met onder meer de acteurs Joaquín Furriel, Julieta Zylberberg en Gerardo Romano .
Het leven van de architect Fabián Danubio en zijn vrouw Lila verandert voorgoed wanneer hun vierjarige dochter spoorloos verdwijnt in de metro van Buenos Aires. Er is geen motief, noch zijn er aanwijzingen dan wel getuigen. De ouders ondernemen een jarenlange wanhopige zoektocht, waarin ze uiteindelijk stuiten op een verrassende conclusie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.