Louis Theroux Interviews... seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Louis Theroux Interviews...? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Louis Theroux Interviews....
Het laatste bij ons bekende seizoen van Louis Theroux Interviews... (Seizoen 1) dateert van 2022.
Louis Theroux Interviews... Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Louis Theroux Interviews...? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Louis Theroux Interviews... seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Louis Theroux Interviews... Serie Informatie
Louis Theroux Interviews... is een Talkshow / Documentaire-serie uit 2022. Geregisseerd door Tom Barrow met onder meer de acteurs en Louis Theroux .
Louis Theroux spreekt op eigenzinnige wijze met sterren uit het Verenigd Koninkrijk. Popster Rita Ora, actrice Katherine Ryan, televisiepresentator Bear Grylls, rockmuzikant Yungblud, rapper Stormzy en actrice Dame Judi Dench passeren de revue. Theroux wordt exclusieve toegang tot hun leven verschaft, zowel op het werk als thuis. Ook wordt er openhartig over persoonlijke zaken, veelal problemen, gesproken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.