• 159.597 films
  • 9.832 series
  • 29.150 seizoenen
  • 609.198 acteurs
  • 355.530 gebruikers
  • 8.906.052 stemmen
Avatar
 
banner banner
The Walking Dead: Daryl Dixon

The Walking Dead: Daryl Dixon seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie The Walking Dead: Daryl Dixon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van The Walking Dead: Daryl Dixon.

Het laatste bij ons bekende seizoen van The Walking Dead: Daryl Dixon (Seizoen 2) dateert van 2024.

The Walking Dead: Daryl Dixon Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van The Walking Dead: Daryl Dixon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over The Walking Dead: Daryl Dixon seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

The Walking Dead: Daryl Dixon Serie Informatie

The Walking Dead: Daryl Dixon is een Horror / Drama-serie uit 2023-2024. met onder meer de acteurs Norman Reedus, Clémence Poésy en Laïka Blanc-Francard .

De bedreven jager Daryl Dixon spoelt aan in Frankrijk en probeert erachter te komen hoe hij daar terecht is gekomen en waarom. Daryl trekt rond door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk in de hoop een weg terug naar huis te vinden. Tijdens Daryl's reis wordt zijn uiteindelijke plan echter bemoeilijkt door de mensen die hij onderweg ontmoet en de nieuwe banden die hij smeedt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.