• 9.384.382 stemmen

Time Zone

Time Zone seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Time Zone? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Time Zone.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Time Zone (Seizoen 1) dateert van 2023.

Time Zone Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Time Zone? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Time Zone seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Time Zone Serie Informatie

Time Zone is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2023. met onder meer de acteurs en Cristinini .

In 'Time Zone' worden tien deelnemers door Cristinini, de Master of Time, uitgenodigd om in een levensecht computerspel te strijden. De spelers gaan verschillende uitdagingen aan om levels te voltooien. Cristinini houdt ondertussen hun voortgang in de gaten terwijl ze tegen de klok racen. Dit spelprogramma vereist grote mentale en fysieke vaardigheden. Tijd is daarnaast alles, want aan het einde van elke ronde wordt de speler met de minste tijd geëlimineerd. Wie kan de Master of Time in haar eigen spel verslaan?